MotoNews.pl
4 Polonez- pierszej wersji ,kupie atrape świateł . (89086/0) - PT

Polonez- pierszej wersji ,kupie atrape świateł .

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
interesuje mnie atrapa od pierszego poloneza ,a dokładne plastik osłaniający wąsko osadzone światła które zamieżam zastosowac w atrapie f.128 .
atrapka może być z popękanym środkiem
w rozsądnej cenie .

a to można jakoś zaadoptować? Bo ja w coupe mam od 3p.. wcale mi sie to nie podoba, chętnie kupiłbym od coupe, a tę sprzedał.

mając pod reką szlifierke -najlepiej stołową
zewnetrzne cześci można zrobić od pierszego poldka , a środek od przejściówki .
nie jest to orginał -jedna w jakimś stopniu przypomina go .
mam coś takiego w czerwonej qp i myśle o 3p .

odświezam -ma ktoś ?

Image Hosted by ImageShack.us">
przednia orginalna atrapka posiadaczy 8 w wersji coupe ,jest wręcz niedościgłym mażeniem obok chromowanego korka i zdeżaków z kłami .
w taki sposób można zrobić podrubke atrapy z wykożystaniem tego elementu od pierwszej wersji poloneza .
ogłoszenie w dalszym ciągu aktualne .

środkowa część pochodzi z pużniejszej wersji polda .

mam 20zł prawie ideał .
jak zaczne żeżbić - wżuce co nieco .

To ja pokażę przy okazji atrapek, co sam w swoich byłych poldkach wykombinowałem

Fajne, nie ?

podoba mnie sie myslalem kiedys zeby podobnie w kancie zrobic ale z drugiej strony uwielbiam fiatowskie swiatla

Seru jak wykombunowales ta atrape w tym pomaranczowym borewiczu,interesuja mnie wszelkie fotki i informacje dotyczace tej przeróbki

Hmm...Atrapa w pomarańczowym składa się z dwóch atrap borewicza. Odciąłem od obu zewnętrzne otwory na reflektory, przeciąłem i wstawiłem w środek kawałek z drugiej żeby zgadzała się długość. Później połączyłem to za pomocą tych ozdobnych niklowanych listewek (były przy atrapach oryginalnie), dorobiłem nowe mocowania (właściwie ograniczyło się to do wywiercenia nowych otworów pod śruby) i gotowe. Fotek za dużo nie mam. Oto jeszcze jedna (sorki, że nie wyraźna ale bez lampy błyskowej). Z resztą mam jeszcze tą atrapę-zostawiłem sobie na pamiątkę i na wszelką wszelkośc gdyby mi jeszcze kiedyś wpadło do głowy kupić poldka

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2005-09-14 22:45:11 ]

Image Hosted by ImageShack.us">
ramka poloneza w coupei .
w żeczywistości wygląda troche lepiej i jest dokręcona .

w 3p z jej wstawieniem wstrzymałem się -
-sprzedaż?
-lub szersze zdecydowanie mocniejsze lampki .