| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-01-20 23:26:36 tak jak mowi Yanosik, warto wyjac cala ta plytke i porzadnie wyszorowac. Jesli masz taki tlustawy nalot, pomoze ludwik i plukanie. Tylko potem koniecznie dobrze wysusz, i potraktuj np. wazelina technicza czy wd 40....
zakladam, ze wylacznik sprawdziles... kiedys oma lnie rozebralem polowy auta.... niespojrzawszy wczensiej na wylacznik zespolony "i czemu nie ma mijania....?" |
sebolgdynia SYMPATYCZNY GOŚĆ Kia Cee`d / Suzuki S ... Rumia | 2006-01-21 00:13:00 Mi nie pali prawy stop jakieś zwarcie mamm na płtce bo śmierdzi czymś spalonym ale przy takim mrozie nie będę robiłi i do tego po ciemku poczekam aż się zrobi widniej popołudniu, coś mi tam nie łączy czerwony kabel |
Yanosik ŁADZIARZ ![]() Lanos Schneidemühl | 2006-01-21 00:26:10 Skoro lewy pali to raczej nie kabel, bo o ile dobrze pamietam przewód najpierw idzie do prawe jlampy, tu sie rozdwaja na wtyczce i idzie do lewej. Poszukałbym winy gdzieś na płytce. ----------------- Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2006-01-21 13:49:33 Sebol - żarówka ci w oprawce do płytki nie styka i dlatego masz problem. Musisz rozkrecic lampe iprzeczyscic styki na plytce, pod taka blaszka od oprawki. |
mimo_ck SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada21072e/Yamaha XJ ... Kielce | 2006-01-21 22:24:37 Już wiem co u mnie- wytara się zakończenie "ścieżka" na płytce,to do ktorego dotyka blaszka od żarówki.I nie kontaktowało.
Wziąlem i przylutowalem do tego miejsca pod oprawką ładny paseczek z miedzianego przewodu. I wszystko gra i bucy. dzieki za podpowiedzi. |
Yanosik ŁADZIARZ ![]() Lanos Schneidemühl | 2006-01-21 22:29:39
Po to tu jesteśmy ![]() ----------------- Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie. |