Poszukuję vol. 2 :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z tym że od miesiąca pracuję w nowym miejscu muszę wmiarę szybko podszlifować język angielski i tutaj prośba do Was czy znacie, a właściwie posiadacie jakieś programy komputerowe o takowej zawartości najbardziej zalezy mi na tym aby program zaiwerał rozmówki i różne zwroty (gramatyka nie jest mi potrzebna )

słyszałem coś o programach Euro ++ i Callan Method

jeśli ktos cos tego typu posiada to będe wdzięczny za nagranie mi na CD i wysłanie oczywiście za CD i wysyłkę pokrywam koszty plus sześciopak ŻYWCA

ja mam Callana to teraz czekam na Zywca

Hihi ma prawie pod nosem a szuka nie wiadomo gdzie

Ja mam ale jakies coś badziewiaste gdzie babka ma taki akcent że jak ją słysze to mnie mdli. I ma to ileś tam części ze nawet Ci nie proponuje.

Cytat:
2005-11-15 17:14:16, storm pisze:
Hihi ma prawie pod nosem a szuka nie wiadomo gdzie

pytałem się Madzi z tydzien temu czy ma Euro ++ to powiedziała, że nie ma i nie wspomniala że ma coś innego

Cytat:
2005-11-15 22:25:09, speedmaster pisze:
pytałem się Madzi z tydzien temu czy ma Euro ++ to powiedziała, że nie ma i nie wspomniala że ma coś innego

echh kobiety....

Cytat:
2005-11-15 22:25:09, speedmaster pisze:

nieprecyzyjnie pytales.

a co do Euro - gdzies mi sie wala po polkach.
jak znajde to ci podesle.
chociaz sam nie bylem z niego zadowolony.

Euro ++ chyba mam ale... po pierwsze primo: to jest chyba z 10 płyt, o ile nie więcej, po drugie primo (): płyty są w Warszawie, a ja w Białym
Mam jeszcze Reflex English, ale "ale" takie same jak wyżej.

Odświeżam temat bo naszło mnie w tym roku żeby podszkolić mój marny angielski.

Jaki program polecacie. Bo ja mam jakis ale troche badziewiasty nawet nazwy żadnej nie ma

Cytat:
2006-01-21 10:24:55, storm pisze:
Odświeżam temat bo naszło mnie w tym roku żeby podszkolić mój marny angielski. Jaki program polecacie. Bo ja mam jakis ale troche badziewiasty nawet nazwy żadnej nie ma

Możesz chodzić do mnie do szkoły na angielski. Za mnie

Dzięki Lady, to juz przerabiałam