Airsoft

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos moze sie w to bawi ?? ASG - Airsoft Gun Bo mnie ostatnio zajawka na to zlapala to sie tak zapytam a noz ktos z forum tez ma takie hobby.
Wiem ze Siwy cos tam kiedys mial z tym stycznosc ale czy ktos jeszcze ??

Standardowo WIELKIE JAŁ

ja sie bawie
beretta M92F KWA gaziak

No wlasnie ja sie zbieram do zakupu MP5J z Cymy elektryka oczywiscie

powiem ci szczerze ze jesli chodzi o zasieg to moja beretka ma porownywalny do elektrykow, ale na otwartym terenie jak mnie zauwaza to bywa kiepsko. Grunt to dobrze sie skradac. natomiast na urbanie mam przewage wiec decyduj
nie wiem czy znasz stronke www.ASG.pl?
jakbys mieszkal blizej to moglibysmy cos powalczyc

Pewnie ze znam nawet tam na forum sie zaczalem udzielac Wisz wszystko ladnie pieknie tylko ta mp5-tka chtora chce kupic kosztuje 450 zydla wiec jeszcze sobie troche pozbieram Ale moze do tego czasu wlasnie jakas gazowke reczna kupie ewentualnie jakies cos uzywanego sie znajdzie. Zobaczymy Grunt taki ze mam ochote polatac po lesie i pobawic sie w wojne

Ps.Zasieg tego mp5 - ok.40m skutecznego To juz dresow z lodzi z okna akadema moglbym powkur.... ale szkoda kulek

[ wiadomość edytowana przez: Lisu dnia 2006-05-12 18:02:19 ]

wpadne do lodzi i bedziemy latac po akademcu i nawalac sie kulkami ?

Jak juz bede mial to Cie przywitam 150 kulkowa seria w klate

ja chciałem zacząć sie w to bawić ...
szukam asg ktore bedzie mialo duuuzy zasięg i dobrą celność ...
wciąz jeszcze jestem strzelcem sportowym
strzelam 10m z długiego pneumatyka do ruchomej tarczy
więc wolalbym coś gdzie wykorzystam lunete ;]

To może wejdź sobie na www.machinegun.pl tu są fajne karabinki wyborowe. Stosunkowo tanie i podobno dość celne Poza tym to chyba jedna z najciekawszych stron z tego typu stron.