Pytanie do fachur od sportowych springow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
szybkie pytanie
KLIK
co to moze byc? jaka firma? ile posadza auto? i czy warto brac do essiego 3drzwi z 1997r 1.6 16V ... pytanie czy wogole podejda
znalazlem tez takie KLIK pytania jak wyzej....

[ wiadomość edytowana przez: joker dnia 2006-02-04 00:21:04 ]

Te pierwsze to chyba nie najlepsza oferta. Widac ze juz coś pojezdzily, a koles nie wie dokladnie ile a zada 200 zł, jak dla mnie to sie nie oplaca. A co do tych drugich to byl juz na ich temat watek, i obnizaja na 75/50 jak ktoś tam wczesniej sie dowiedział. Jak dla mnie to troszki za nisko. Najpierw musze zainwestowac w fajne 15 calowe fele

75/50 to juz niestety ciut za duzo
raz ze trzeba miec amorki sport
dwa ze progi beda juz trzec po naszych drogach
mialek kumpla ktory w Corsie zglebil ja na cos ok80, wynik byl taki ze jak widzial prog zwalniajacy to musial zawracac albo zostawiac auto przed i dalej z buta leciec. Za to auto bylo super

a co myslicie o Platimex`ach takie -40/40 podejda pod seryjne amorki a mam je calkiem niezle bo kayaby...

Do gleby -40/40 wystarczą zwykłe amorkii. Ja tak mam. Musisz się liczyc z mozliwością wcześniejszego zakończenia żywota amorków, tuleii. Ale i tak warto

[ wiadomość edytowana przez: _muzzy_ dnia 2006-02-04 12:12:07 ]

[ wiadomość edytowana przez: _muzzy_ dnia 2006-02-04 12:12:39 ]

... żadne z spręzyn nie podejda do Twojego Essa ..... musisz szukac spręzyn od 95 roku ..... wczesniejsze modele róznią się budowa kolumn resorujących .... ja osobiście polecam kompletne kity ... amorki + sprężyny ... sam ujeżdzam kit WEITECA ... ....

Cytat:
2006-02-04 12:16:08, SwIeTyY pisze:
... żadne z spręzyn nie podejda do Twojego Essa ..... musisz szukac spręzyn od 95 roku ..... wczesniejsze modele róznią się budowa kolumn resorujących ....

Tez tak myslalem,ale nic nie pisalem bo nie bylem pewny...

Cytat:
2006-02-04 12:10:54, _muzzy_ pisze:
Do gleby -40/40 wystarczą zwykłe amorkii. Ja tak mam. Musisz się liczyc z mozliwością wcześniejszego zakończenia żywota amorków, tuleii. Ale i tak warto [ wiadomość edytowana przez: _muzzy_ dnia 2006-02-04 12:12:07 ] [ wiadomość edytowana przez: _muzzy_ dnia 2006-02-04 12:12:39 ]

_muzzy_ a jakie dobrać amory jak chce mieć wieksza llebe na sprężynach, czy lepiej zainwestowac od razu w kit'a??

inwestuj w kit .. wyjdzie taniej i lepiej niż kupisz oddzielnie sprężyny i sportowe amory.