[s]silnik 903 i chlonica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Mam do sprzedania silnik 903 z fiata 127 z osprzętem. Silnik jest po generalnym remoncie. Jest wyjęty bo miał być w maluszku.
Cena: 400 zł
Chłodnica (z opla Kadetta) z rurami do maluszka.
Cena 200 zł

czesc , a czy ten silnik ma jakies papiery ??
jesli tak , to czy masz potwierdzenie wykreslenia jego numeru z dowodu???

pzdr.

Cytat:
2006-01-10 20:21:29, dombrol pisze:
czesc , a czy ten silnik ma jakies papiery ?? jesli tak , to czy masz potwierdzenie wykreslenia jego numeru z dowodu??? pzdr.

Mam do niego papier tzn. dowód rejestracyjny samochodu w którym był ten silnik i umowę kupna sprzedaży poprzedniego właściciela z pustą rubryką dla kupującego. Więc z papierami nie powinno być problemu.

mógłbyś dokładniej opisac ten remont, co zrobiłeś/wymieniłeś

Poprzedni właściciel mówił że został zrobiony generalny remont lecze źle dobrał panewki. Wymieniłem panewki na 2 szlif. Silnik normalnie kręci i jest ok. Miałem wsadzić go do malca ale sytuacja mi na to nie pozwala... Silnik oczywiście po wsadzeniu do bolidu trzeba dotrzeć.

remont nie był robiony prze poprzedniego właściciela własnoręcznie tylko u mechanika

Zapomniałem napisać, że do silnika dodaję pare litrów syntetycznego oleju Castrola jakim samochód powinien zostać zalany.
Są jacyś chętni ?

up

a co do tego jeszcze trzeba mieć zeby wsadzić do malucha?? bo jak nie dużo to był bym zainteresowany

Cytat:
2006-01-22 01:57:03, wojtaz pisze:
a co do tego jeszcze trzeba mieć zeby wsadzić do malucha?? bo jak nie dużo to był bym zainteresowany

1500-2000 zł by się przydało