Przys³ona przeciws³oneczna

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Witam mam prosbe ma moze ktos zdjecia klapki przeciws³onecznej z lusterkiem i podswietleniem,chodzi mi szczególnie o to jak wyglada wy³±cznik tego podswietlenia gdy sie otwiera gdyz mi go brakuje i musze cos dorobic ,a gdyby nikt nie mia³ to czy moze ktos pstryknac pare fotek z góry dziekuje

O¶wietlenie w³±cza siê dziêki otwarciu klapki, która przy lewym uchwycie ma krzywkê, która popycha blaszkê dociskaj±c j± do drugiej, a tym samym daj±c obwód.

na mojej os³once nad lusterkiem na jego szerokosci jest szczelina a w niej po bokach dwie wygiete wystajace blaszki ,a pod lusterkiem styki a raczej blaski w³anczajace swiate³ka ale przy otwieraniu i zamukaniu nie zauwazylem aby tam cos sie porusza³o a juz napewno nie te dwie bocze blaszki wiec czy krzywka ma byc nad szk³em lustra mocowana w tych blaszkach?

Jak otwierasz klapkê to widzisz jakie¶ blaszki?? U mnie na wierzchu niczego nie ma. Chyba masz inn± budowê os³ony przeciws³onecznej...wiêc Ci raczej nie pomogê

Witam a czy wie ktos jak ja mozna wyciagnac z auta??? odkrecilem dwie sruby i jest tam kabelek , czy ktos wie jak sie go rozlacza, musze to wynies z uta by pokleci ramke??? dzieki na zapas

Ludziska pomocie bo nie chcialbym urwac

Biznes jak chcesz to mam gdzies tak± klapke bez przodu z wszystkim na wierzchu wiêc moge obcykac i na e-mail przes³aæ.

Cytat:
2006-01-22 01:40:02, facet_ pisze:
Witam a czy wie ktos jak ja mozna wyciagnac z auta??? odkrecilem dwie sruby i jest tam kabelek , czy ktos wie jak sie go rozlacza, musze to wynies z uta by pokleci ramke??? dzieki na zapas

Je¶li jeszcze sobie nie poradzi³e¶, to...
Na tym kabelku jest kostka. Czasami blokuje siê miêdzy podsufitk± a dachem (lub kabelek jest w tym miejscu delikatnie przytrza¶niêty). Wsad¼ palucha, wymacaj j±, poci±gnij (tylko z wyczuciem, ¿eby nie wyrwaæ kabli!!!) powinna wyj¶æ.

o faktycznie cosik tam takiego bylo jak palucha wsadzalem bo oczywiscie wsadzalem, obczaje wieczorkiem dzieki serdeczne