| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bentol HF MEMBER Hyundai Lantra, Kraków | 2006-01-19 09:29:57 Witam.
Po pierwsze sprawdz amortyzatory z tyłu. 2. sprawdz jeśli szyba jest spuszczona do połowy czy się rusza. 3.kiedy był robiony rozrząd. 4. podłużnice przy bagażniku czesto bywają przerdzewiałe i okaże się że nic do bagażnika nie wsadzisz bo się urwie lub wygnie w dół. 5. fotel pazażera czasami się podnosi z prawej strony jesli w normalnym ustawieniu. 6. sprawdz czy koła nie ocierają przy pełnym skręcie- taż tak bywa. 7. I NAJWAŻNIEJSZE PRZY ZAKUPIE SAMOCHODU ZAWSZE NAJLEPIEJ POJECHAĆ NA PODNOŚNIK LUB KANAŁ WTEDY ZOBACZYSZ CO JEST POD SPODEM I OD RAZU WIDAĆ WSZYSTKIE MANKAMENTY. a oglądanie bez podnośnika nic nie daje. Kupienie Ponego to dobra rzecz. Ja swoim przejechałrem przez 1 rok 60tyś km i nic nie robiłem oprucz podstawowych rzeczy. Nawet się żadna żarówka nie przepaliła ani bezpiecznik. pozdrawiam i życze powodzenia przy kupowaniu. |
Wampun HF MEMBER Hyundai Pony Sedan Olsztyn | 2006-01-23 10:25:00 Sprawdzaj przede wszystkim blachy bo jak wdepniesz to potem walka z wiatrakami, a auta teraz są tak tanie że żeby zrobić coś dobrze to naprawy mogą przekroczyć wartość pojazdu. Sam mam Ponego, ale gdybym miał coś teraz brać to tylko ocynk. Poza tym ostatnio trafiłem na takiego parciarza-blacharza, że wiecej popsuł niż naprawił, po porstu szkoda słów, ręce opadają... |