Czy ktos zalozyl do RS"a alu 14

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytam,bo przed chwila sie dowiedzialem,ze Micab wsadzil 14" alu majac hamulce z rs'a co dla mnie jest nie mozliwe - tak mi sie wydaje. A pytam dlatego,ze nie podobaja mi sie stalowki i na zime chce alu. Kupilbym 15" ale mam prawie nowe opony zimowe 14" i mi ich szkoda. Wiec jesli ktos zna odpowiedz na to pytanie to slucham...
A dlaczego wg mnie nie wejda jest wTYM watku.

[ wiadomość edytowana przez: Seba dnia 2006-01-25 00:31:13 ]

wchodzą.. ale nie każde. zależy od ET i kształtu felgi. To samo miałem w mondeo. Jedne alu 15 wchodzą inne nie. zależało od Et i budowy felgi. więc jeśli nie przymierzysz to się nie dowiesz.

Witam, ja zakladalem do RS alu 14`` od Saxo VTS, pasowaly ale faktycznie miejsca za duzo nie bylo, nie pamietam ET jakie tam jest ale weszly i zime pojezdzily bez problemow

witam, na zime mam zlaozone stalowki ktore jezdzily w focusie! weszly bezproblemowo ale miejsca jest na milimetry. moze oryginalne alu fordowskie beda pzsowaly!!

ja też mam stalowe 14"

Tak patrze na fote Yaska i tez cienko to wyglada ,a tam sa 15" wiec przy zacisku o prawie 1,5 cm bedzie mniej przy 14",ale faktycznie zalezy to od rodzaju - jak bedzie miala cienkie scianki to wejdzie.