W kwestii wyposażenia ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem ciekaw jakie macie w Waszych escorcikach rzadko spotykane wyposażenie-ja np. mam podgrzewane przednie siedzenia i spryskiwacze na reflektory (choc nie wiem czy to jest rzadkość) moze macie jakies inne niespotykane bajery -chodzi mi oczywiście o wyposażenie montowane fabrycznie a nie o własne dodatki
Pozdrawiam!

a ja mam bixenony seryjnie montowane!!
a tak pozatym to co ma miec niby na celu ten watek??

Cytat:
2006-01-20 17:06:23, pytlar pisze:
a tak pozatym to co ma miec niby na celu ten watek??

zawsze to pare mm dluzszy

Pytlar, a gdzie kupić takie biksenony na H4?? Ja też chcę

Cytat:
2006-01-20 17:14:35, Wojo pisze:
Pytlar, a gdzie kupić takie biksenony na H4?? Ja też chcę

jak to gdzie??!! w eLeclerku albo w Kauflandzie ostatnio widzialem

a ja mam zamiast półki pod radiem schowek na 6 plyt CD

Cytat:
2006-01-20 17:22:54, Radek_ZG pisze:
a ja mam zamiast półki pod radiem schowek na 6 plyt CD

o to bajer, ja wg kotka mialem radio z cd fabrycznie, ale pod radiem jest zwykla półka z wycieciem na kasety... miedzy siedzeniami to samo...

co do wyposarzenia to roznie mozna interpretowac 'zadko spotykane' bo np. w RS czy XR3i to kubelki, halogeny czy czasowa lapmka wnetrza jest calkiem normalne, zreszta w RSie to podgrzewana szyba, lusterka, spryskiwacze tez...

ale spryskiwacze reflektorów to rzeczywiscie rzadkosc.

co do wyposazenia miałem 14" felgi a inne bolero miały 13

[ wiadomość edytowana przez: fryszard dnia 2006-01-20 21:37:21 ]

ja mam podgrzewane spryskiwacze przedniej szyby chociaz niewiem o co

Silnik RS2000 W mk 4
Fotele z Rsa
Szyby elektryczne
Dach otwierany elektrycznie
Lusterka podgrzewane z regulacja elektryczną
Monitor TV podłączony do Pleya
a jutro nowe lampki (docelowo ksenony)

ja u siebie w escorcie miałem podsufitkę z dziurą na szyberdach i korbke To chyba fabryczne przygotowanie do montazu szyberdacchu

Cytat:
2006-01-20 21:45:25, Irekcity pisze:
Silnik RS2000 W mk 4 Fotele z Rsa Szyby elektryczne Dach otwierany elektrycznie Lusterka podgrzewane z regulacja elektryczną Monitor TV podłączony do Pleya a jutro nowe lampki (docelowo ksenony)

Mialoby wyposazenie montowane Fabrycznie . .

Cytat:
2006-01-20 22:12:46, taxi pisze:
Mialoby wyposazenie montowane Fabrycznie . .

....a nie własne dodatki

Dzieki wszystkim za wypowiedzi...troche sie dowiedziałem znowu (że spryskiwacze to rzadkość...a co z podgrzewanymi fotelami przednimi? to jakiś wypas? ) aha i jeszcze jedno...może mi ktoś powiedzieć co to za kolor po naszemu? LEVANTE GREY
Pozdrawiam!

a ja mam pod przednimi siedzeniami jakies kable w oslonie i nie mam pojecia do czego sluza. na 100% to kable elektryczne, ale w tylek mi zimno wiec chyba nie do grzania siedzenia... co to moze byc?

kuba

Cytat:
2006-01-23 12:51:49, kubaw pisze:
a ja mam pod przednimi siedzeniami jakies kable w oslonie i nie mam pojecia do czego sluza. na 100% to kable elektryczne, ale w tylek mi zimno wiec chyba nie do grzania siedzenia... co to moze byc? kuba

Sterowanie napinaczami do pasów

A ja miałem jako wersja full wypasik kółeczka 175/70 R13, nielakierowane zderzaki, zestaw wskaźników z rysuneczkiem samochodu na poł. powierzchni zegarów [img]/smilies/55.gif

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_AMG dnia 2006-01-23 15:50:30 ]

Z rzeczy nieczęsto spotykanych - Doppel Air Bag und Klimaanlage

Cytat:
Z rzeczy nieczęsto spotykanych - Doppel Air Bag und Klimaanlage

hehe no to jeszcze zapomniałem dodac , ze mam dwie poduchy powietrzne...w takim razie stwierdzam ,ze mam jakis rzadko spotykany model klimy niestety nie mam (albo raczej na szczeście )

Cytat:
2006-01-23 11:24:40, falcon0 pisze:
Dzieki wszystkim za wypowiedzi...troche sie dowiedziałem znowu (że spryskiwacze to rzadkość...a co z podgrzewanymi fotelami przednimi? to jakiś wypas? ) aha i jeszcze jedno...może mi ktoś powiedzieć co to za kolor po naszemu? LEVANTE GREY Pozdrawiam!

Podgrzewane spryskiwacze to standart w RS-ach