MotoNews.pl

CIekawy zderzak MKV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
usunołem fotkę bo była za duża...

[ wiadomość edytowana przez: MasterCheat dnia 2006-01-11 23:01:17 ]

mialbys na uwadze modemowcow

Mi ten zderzak jak i cały przód tego essiego kojarzy sie z mondkiem MKI jakos taki podobny......... A co do zderzaka to chyba jest od MKVII

Cytat:
2006-01-11 21:05:20, ToFastMKIV pisze:
Mi ten zderzak jak i cały przód tego essiego kojarzy sie z mondkiem MKI jakos taki podobny......... A co do zderzaka to chyba jest od MKVII

w MKVII jest inaczej góra zderzaka zrobiona. ALe tak pozatym to chyb ato samo będzie.
tylko jakoś tak jak doczepiony wygląda... ale moze jakby jakiś progi dołożyć to było by fajnie

Cytat:
2006-01-11 23:07:43, MasterCheat pisze:
w MKVII jest inaczej góra zderzaka zrobiona. ALe tak pozatym to chyb ato samo będzie. tylko jakoś tak jak doczepiony wygląda... ale moze jakby jakiś progi dołożyć to było by fajnie

Dokładnie. Zderzak MK7 dostosowany do MK5. Nie wiem, czy same progi by wystarczyły. Jakoś mi całość do siebie nie pasuje. I jeszcze te wyloty z RST

czy ktoś potrafi mi powiedzieć co to są za felgi chodzi mi o nazwe lub cos co pozwoli mi takie zlokalizować na necie bo podobaja mi sie ale nieznalazłem jeszcze nigdzie takich

Cytat:
2006-01-17 23:28:07, ESSIlux pisze:
czy ktoś potrafi mi powiedzieć co to są za felgi chodzi mi o nazwe lub cos co pozwoli mi takie zlokalizować na necie bo podobaja mi sie ale nieznalazłem jeszcze nigdzie takich

felgi są firmy Mangels.Są to felgi stalowe.Gdzieś widziałem w necie nówki do kupienia ale był problem z rozstawem fordowskim

a można rozstaw jakoś obejść wiem że znajomy nawiercał u tokaża nowe dziury na pasujący mu rozstaw i cały czas śmiga (ale to były alusy to chyba co inego ale niewiem)

może jest jakaś inna metoda żeby takie fele pasowały??????????

mozna zastosować tuleje dystansowe które Ci zmienią rozstaw.. ale żadne rozwiercanie....

nawet fajnie wygląda ten zderzczek, dał bym tam jeszcze lusterka od MKVII i spoko

jeśli są takie tuleje to super a jak jest z ET bo z tego co widze na ogłoszeniach one mają bardzo meły ten ET jaki ma essi i co zrobić żeby pasowało ....

Ten essi byl chyba na allegro tzn. maska z niego...

ten zderzak tez byl na sprzedarz...

A mnie się dosyć podoba Dodał bym progi RS i wygladało by całkiem spójnie. Tak mi się to widzi.

Cytat:
2006-01-17 23:49:25, ESSIlux pisze:
jeśli są takie tuleje to super a jak jest z ET bo z tego co widze na ogłoszeniach one mają bardzo meły ten ET jaki ma essi i co zrobić żeby pasowało ....

no własnie jest jeszcze problem z ET tych felg... zazwyczaj mają małe a jak dojdą jeszcze dystanse to już masakra.. wyjadą strasznie na zewnątrz i trzeba poszerzać nadkola.. więc pozostaje chyba szukać tylko fordowskich..
P.S.Powodzenia w szukaniu

to jest dopiero ciekawy zderzaczek!!

mmm, od cossiego.. super... szkoda tylkoz e bez mrugaczy, halogenow i spryskiwaczy... ciezko to znalesc, tak samo jak taki zderzak...