Był sobie T4...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co by nie pochale sie
No wiec dzisiaj nastał dzien w ktorym rozstałem sie z T4... nie bedzie juz gejowozu i gzinia sie na pace autko 5 latek mi sluzylo i szczerze mialem juz go serdecznie dosc. Fajna fura byla ale spalanie tego auta ( 10 trasa i 12 miasto ON) i wyposazenie ( tylko wspomaganie bylo) to zdeka smiech na sali za jego wartosc to co oferuje dlatego chcialem sie go pozbyc.
No i trafilo sie Audi na zamiane zawsze mi sie strasznie podobaly takie audice no i prosze trafila sie
Troszke o aucie silnik 2,8 v6 193ps naped na przod, automat, power by LPG jest to ostatni wypost tego modelu przed wprowadzeniem nowszego dlatego ma juz taki silnik jak w nowszym ( 193ps a nie jak starsze 174ps )
Nie chcialem diesla w tej budzie bo tam sa 2,5 tdi R5 i nie ciesza sie dobra opinia te motory zreszta juz diesla nie chcialem bo wkurza mnie ten klekot nie ma jak odglos V6
Pewnie mnie wysmiejecie ale auto jest na gazie tak tak ja taki przeciwnik gazu mam auto na gaz ale ciul tam pali naprawde malo i wkoncu bede nim robic ok 60tys km rocznie.
Bardzo obawialem sie automata. Jakos wogole nie chcialem go miec bo lubie wajchlowac biegami. Wlasnie wrocilem z trasy. Zrobilem ponad 300km i jestem w szoku! normalnie szok jaka to jest zajebista sprawa nigdy manual na trasy takie co ja robie jest to idealna sprawa. Auto z miejsca jest zdeka muliste i do 80 ledwo idzie ale od tej predkosci dopiero pokazuje pazurki i daje naprawde rade. Udalo mi sie osignac 225km/h wedlug licznika na autostradzie i to na LPG
Z wyposazenia ma np xenonki, skore, klime, abs, srs, full elektryke itp kurde ale czad a w T4 bylo tylko wspomaganie, hak, kola i kierownica Co do modifykacji to auto dostanie aluski BBS 17 cali te co jezdzily w T4 i jakies fajne audio i tyle. Ewentualnie chromowane lusterka, i moze chromowane reningi & obnizyc zawias fotki auta ponizej;

http://img359.imageshack.us/my.php?image=c63772316gz.jpg
http://img157.imageshack.us/my.php?image=c63772358pd.jpg
http://img369.imageshack.us/my.php?image=c63772333km.jpg
http://img382.imageshack.us/my.php?image=dscn17206qx.jpg

aha i jeszcze cos dodam. Naprawde nie ma to jak bus jezeli chodzi o przyjemnosc jazdy. Po tych 300km wszystko mnie bolalo od siedzenia na tych nalesnikach ze skory nie ma to jak tapczany w T4 to bylo to i tego mi szkoda no i jezdzi sie duzo lepiej busem. Jest wyzej nie siedzi sie jak na podlodze i jest duzo wygodniej Bus to dla mnie auto nr 1 tylko ze taki T4 multivan z TDI 150ps do kosztuje chore pieniadze min 50 kafli...
Pozdro600

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2006-02-06 00:10:23 ]

Gratuluje zakupu , mam nadzieje ze autko bedzie jeszcze sluzylo jak najdluzej automat jak automat , mul jak mul ale jesli komus to nie przeszkadza to nie ma czego zalowac, komfort jazdy napewno jest , aaa i bordo T4 napewno bedzie kazdemu brakowalo bo bylo dosyc charakterystycznym klubowym autem i napewno kazdy je jako tako rozpoznawal no ale co bylo a nie jest to ... ogolnie zycze szerokiej drogi

Fajna audica rapcio, zawsze mi sie te modele podobaly tyle ,ze ten automat mi nie pasuje.

Cytat:
2006-02-06 08:47:43, sq8jx pisze:
Fajna audica rapcio, zawsze mi sie te modele podobaly tyle ,ze ten automat mi nie pasuje.

Ehh super auto, gratulejszyn rapcio, ja też takie chce ciul ze automat można sie przyzwyczaić do muła i braku sprzęgła Tia rapcio żądnych zderzaków tylko gleba, fele i szyby<--g-style

eeee tyle wspomnien.
Pierwsze zloty przed ktsw na zajezdni gdzie w rytm disco polo podskakiwala buda...
palenie gumy o kraweznik opartym kantem.
1 klamka zaspawana ehh tyle wspomnien z T4 i zajezdnia ...
Szkoda troche - te kuligi i wogole.
Ale za to milego uzytkowania nowego auta.

No to masz teraz ladna skorke
Gratulacje Audi to Audi

A co bedzie teraz Audi w sobote pracowalo?

Spoko. Ladna furka.. suki będą i tak sikały jak dawniej na Twoj widok Pozdr.

Miałem okazje się kajtnać nia, jak by to powiedzieć T4 chyba tak niechodził aż mnie sie ręce telepały hehe :] Najwieksze wrażenie robi tak od 90km/h do ..., czuć tą pojemność :p

Zawsze jak myślałem o jakims samochodzie to mówiłem nigdy automat, a tu naprawde ogromne zaskoczenie, bardzo fajna sprawa blink blink

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2006-02-07 09:17:55 ]

Fajneeee ałto zycze zeby dlugo sluzylo i malo sie psulo ...jest na pewno czym przycinac pozdr.

bez powodu rapcio naprwno nie kupil combiaka
wkoncu musi robic to co w t4.

Gratuluję, fajna bryczka.
Co do automatu, to masz na tyle mocy, trochę mnie dziwi że czujesz muła. Ale automat ma dłuższe przełożenia, sprawdź ze stoperem, podejrzewam że ten muł to tylko wrażenie)
Automat wygrywa z manualem pod względem komfortu, choć przy adgresywnej jezdzie nie da się go kontrolować. Masz tempomat?

Polecam moją ulubioną zabawę na lodzie, hamulec ręczny i gaz do deski)

Jeśli zamierzasz robić 60 tys km rodznie, to mam nadzieję, że kupiłeś go z mniejszym przebiegiem.

Pozdrawiam
Tomek

[ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2006-02-07 11:07:38 ]

no no rapcoi mialo byc Vr6 no ale audi tez bedzie oczywiscie trzeba go ochrzcic w postaci palenia gumy na centrum albo w innym miejscu gratuluje wyboru a co do robienia tego co w T4 rapcoi to rapcio robil, robi i bedzie robil do konca ( chodzby w maluchu)

Gratuluje panie Wladku ! :].

Teraz to juz zaden Kazimierz z psiej wolki nie bedzie szpanowal lepszym dupowozem ;]. Shit, dobrze ze nie mam mlodszej siostry bo bym sie juz o nia ostro obawial , jak taki oblatywacz w takim dupciowozie grasuje po miescie .

Jeszcze raz gratuluje i zycze, aby tylna kanapa sie sukcesywnie wybijala na placek .

Tylko gdzie ty swoj gang z haremem zmiescisz? A z taka fura to harem moze sie powiekszyc

bryczka super troche szkoda że automat ale ty tyle w trase jeździsz to przynajmniej nie omachasz się tak wajchą widziałem dziś furke na żywo i spoko wygląda kombiaki fajna rzecz hehe

rapcio teraz zamiast machac reka do drazka zmiany biegow bedzie machal miedzy nogami

A co zal Ci ? W kolko to samo, moze masz jakies problemy z machaniem ? Taki maly zarcik, he... he

panie ale to chyba diesel jest na gazie prawda ??
hehe rapcio a jak tam blachareczka idzie ?? duzy ruch ??

super fureczka gratulacje rapcio pozdro

no no gartulacje udanego zakupu oby sluzyl ci jak najdluzej i jak najlepiej