Dioda nad włącznikiem przeciwmgielnych mk7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co oznacza dioda znajdująca się nad włącznikiem świateł przeciwmgielnych po lewej stronie od kierownicy? OStatnio w czasie jazdy mi sie włączyłe na ok 10 sekund swiecąc ciągłym światłem. CO to oznacza?

Pozdrawiam
PAweł

Oznacza to, że ONI już Cię namierzyli

Ofkors żartuję. Nie bardzo wiem, o jakiej lampce piszesz, ja tam nic poza 2 włącznikami p.mgielnych nie mam.

Czy ma to moze coś wspólnego ze spomaganiem kierownicy ? cos mi tak podpowiada

a pozatym to własnie ja jestem ICH agentem, ale nie mow nikomu bo to tajemnica

[ wiadomość edytowana przez: racy dnia 2004-02-17 18:53:11 ]

Racy ja w tym miejscu o którym mówisz mam diode od alarmu

A czy kolega ma imobilajzer

Po lewej nie mam zadnej diody. Chyba ze mowisz o drugiej stronie (pod zegarkiem)

hehe pod zegarkiem to ta od imobilazjera czy jak to sie zwie ustrojstwo Ale z tego co wiem to po drugiej stronie zawsze jest od alarmu jak ktoś zakładał.. bo to popularne miejsce

A ja diodę od tego ustrojstwa mam w przycisku od ogrzewania tylniej szyby

mozliwe ze od alarmu bo mam... w takim razie dzieki; tylko co ona ode mnie chciala ze mi wczoraj swieciła?!
pozdro

Może jakis błąd gdzies wyskoczył albo jakis styk coś

no to ja dobiję klina. nie mam alarmu ale mam diodę pod włącznikiem przeciwmgielnych. niestety nie wiem od czego ona jest i czy ma jakiś koniec bo wcisnąłem ją do środka i teraz już została po niej tylko dziura. więc co to było bo nie mam alarmu? :|

czasami jak auto stoi w garażu i zgaszę światło to dioda co jest od ogrzewania tylnej szyby świeci się choć nie zawsze(kluczyk jest w stacyjce czy go nie ma, bez różnicy). świeci się tak jak by chciała ale nie mogła. coś jak by było światło z zewnątrz za tą okrągłą szybką ale tak leciuteńko, że prawie nie widać. co to znaczy?

dodam, że to nie obcy bo mam system anty namierzający.