Komputer a akumulator?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczow!

Mam pytanko zwiazane z resetem jednostki sterujacej i samoadaptacja. Problem polega na tym ze jesli po odpaleniu troche nie potrzymam na jalowym tylko rusze od razu to mi auto swiruje. Efekt sie zwieksza jesli wlacze swiatla. Obroty skacza i mam tzw kangura. Znajomy mi powiedzial ze to dlatego ze mam slaby akumulator. Czy to moze byc prawda?? Czy jest mozliwe ze jednostka sterujaca dostaje reset za kazdym wylaczeniem samochodu??

wątpliwe a co do aku to ja raczej ztawiałbym na uszkodzony regulator napięcia sadząc po objawach, chociaż to w konsekwencji ma taz zabójczy wpływ na aku

Cytat:
2006-09-18 23:48:31, piekosz pisze:
Witam wszystkich klubowiczow! Mam pytanko zwiazane z resetem jednostki sterujacej i samoadaptacja. Problem polega na tym ze jesli po odpaleniu troche nie potrzymam na jalowym tylko rusze od razu to mi auto swiruje. Efekt sie zwieksza jesli wlacze swiatla. Obroty skacza i mam tzw kangura. Znajomy mi powiedzial ze to dlatego ze mam slaby akumulator. Czy to moze byc prawda?? Czy jest mozliwe ze jednostka sterujaca dostaje reset za kazdym wylaczeniem samochodu??

w temacie kangura zajrzyj do wyszukiwarki