Kto robi krotkie przelozenia do 126??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto w polsce robi krotkie skrzynie(przelozenia) do malca i jakie sa koszta zrobienia 3,4 lub 2,3,4 ktos cos wie??

na przyklad tutaj dobrze robia

Zoltar dobrze mówi , wyszukiwarka prawdę Ci powie .

Na przykład tutaj . , lub tutaj , tutaj jakiś pochodny post... , albo tutaj i tak mogę Ci tych przykładów namnozyć jeszcze ciut , ale spróbuj użyc tej szukaczki , wpisz tam jakieś magiczne słowo i zobaczysz co się stanie...
Pozdro. Piotrek.

ja robie potrzebuje tylko rysunek techniczny żeby zacząć

Snail-jak nie masz rysunku to kup jedna na wzór i zrób rysunki na jej podstawie. myśle że kasa by Ci się zwróciła.

to co nikt wiecej tego nie robi niz swiatek i kaluza??rysunek tech. tez moze byc jak ktos ma niech sie pochwali

są inni co to robia nawet u nas w Toruniu ale okres oczekiwania jest długi i nieregularny czasem tydzien czasem miesiąc.

A takie pytanie odemnie - bo mam znajomego operatora CNC... tym przeciez mozna by bylo powycinac to i owo. Zaden z waszych znajomych nie zna sie na obrabiarkach numerycznych? Jakby go wkrecic w takie cos, to by mogl sobie dorobic, a wy byscie mieli tansze szpeja, nie?

a ma ktoś zdjęcia chociaż tych przełożeń samych(ile tam jest tych elementów)? albo seryjnych chociaż

czy to są zęby proste czy ukośne??

a i jeszcze czy wiecie jak jest z twardością tego? jak to robią kałuża i inni jak to jest utwardzane?

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2006-01-27 16:48:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2006-01-27 16:49:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2006-01-27 17:01:02 ]

Wykonanie to żaden problem wystarczy mieć wzór albo rys, już pytałem ale nikt sie nie zdeklarował, wykonanie 6 zębatek to ok 400 + choinka.