II Zimowy Rajd Kęt....?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto się wybiera? Chętnie się tam wybiorę. Ktoś jeszcze?
Więcej informacji...

[ wiadomość edytowana przez: pasiuTGR dnia 2006-01-16 21:07:34 ]

Calkiem mozliwe ze ja sie wybiore.
O ile sie nic nie zepsuje do tej pory no i na serii skrzyni

Bart, jeśli to Cię podbuduję, to ja też jadę na seryjnej skrzyni....

Być może i ja pojadę. Na studencki nie dało rady pojechać i czuję duży głód upalania

Też będę miał serię skrzynię

Jezeli "znajde" jakies normalne opony to byc moze i my wystartujemy

Pozdrawiam

aha, no i skrzynia tez bedzie seria

[ wiadomość edytowana przez: ziober dnia 2006-01-16 22:15:47 ]

Hehe, dzieki chlopaki, od razu mi lepiej

BTW: znow zastanawiam sie czy nie sprzedac parcha w pizdu i robic dodatkowa konkurencje w klasie 3ciej

a ja was wszystkich pociesze. nie przyjade bo mam szkole i zaliczenia ;(

nie no 30pln?? za tyle samo było znacznie mniej upalania na I rajdzie Kęt no i teraz niedosc ze 3 długie proby to jeszcze posilek itd... od str. organizacyjnej bardzo ladnie to wszystko wyglada...
hmmmm mialem nie jezdzic poki nowego parcha nie zbuduje ale to tylko 30 pln
a brat i tak mi jeszcze do konca nie splacil bryki haha
idealnie byloby gdyby moglo 1 autem 2 kierowcow startowac

PS:no to ja was zagne- nie mam seryjnej skrzyni- mam dłuzsza

szykuje sie kapitalna impreza a moj swap jeszcze niejest skonczony

Cytat:
SoGa_Rally
Wysłany: 2006-01-17 09:45:08

szykuje sie kapitalna impreza a moj swap jeszcze niejest skonczony

a moj SWAP dopiero co zaczety...
wiec raczej nietypowo jak dla mnie jako pilot pojade tym razem- tylko co ja z rekami i nogami zrobie w aucie??

Ale pojade jako kibic

Ehh... kto wymyślił szkołe w weekendy ?!!?! Kolejny start chyba gdzieś pod koniec lutego
P.S
Oby te Wasze serie skrzynie wytrzymały... I Rajdu Kęt nie ukończyliśmy właśnie z powodu skrzyni/sprzęgła

No to nie bede orginalny piszac ze ja też na seryjnej skrzyni sie wybieram...poza tym licze na fajne warunki (snieg) no i oczywiście na atrakcyjną trase. Toche sie potrenowało po śniegu to teraz czas się sprawdzić w boju (tzn debiut bedzie) mam nadzieje.
Pilot i ja w bojowych nastrojach mam nadzieje że nie dostane za bardzo po kasku jak sie walne z trasą ...juz nie moge sie doczekać

Cytat:
Ehh... kto wymyślił szkołe w weekendy ?!!?!

Ja tez się sesjuje...

e a ja mam egzamin na licencję K.

Niedziela coraz bliżej i wypada umówić się na Kęty. Czy wyjazd o 7:00 spod Daty na Dąbrowskiego pasuje? Od 8:00 jest odbiór administracyjny, potem BK itp. W Bieruniu dołączą do nas jeszcze bodaj 2 załogi.

Jak jutro naprawie auto to dołącze. Grzesiek Pasterak jedzie napewno (tak mi przynajmniej gadał)

My w 2 auta (albo 3) startujemy z Orzesza, ale bedziemy przejezdzac przez Tychy, moze jeszcze natkniemysie na was? ale jak cus to nie czekajcie zbyt długo, do zobaczzenia na rajdzie!

OK jutro o 7 przed Data na Dabrowskiego

pozdro zioooommmki

Panowie, DAJCIE CZADU!!!