[S] SonyEricsson K500i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
telefon ma ok pół roku

jednak nie mam podbitej gwarancji, bo salon w którym go kupowałem już nie istnieje

Telefon w stanie BDB, z zewnątrz praktycznie brak śladów uzytkowania, był od nowości noszony w futerale silikonowym.

jedyny minus to to że czasem trzeba mocniej przycisnąć joystick ..... co ciekawe zdarza sie to bardzo żadko.. ale żeby nie było nieporozumień to pisze jak jest.

telefon ma wgrane nowe dzwonki/ tapety oraz motywy.... jest ich naprawdę dużo

dodaje do niego ładowarke samochodową oraz silikon.... jak się dogadamy to może nawet irde do komputera
oczywiście w komplecie jest pudełko, ładowarka, instrukcje
telefon nie posiada sim-locka

Cena: zacznijmy od 390 zł

zdjecia są tutaj

Niestety strona ze zdjęciami telefonu wyswietla się z komunikatem "Nie masz prawa dostępu do tego forum" i zdjęć "nijak" nie można obejrzeć

powinno być już dobrze.

postaram się zamieścić jeszcze więcej fotek

pozdro

aktualne fotki z dnia dzisiejszego

eee to jak tak to tak to ja mam do sprzedania a raczej moja siostra telefon ktorego test jest tu a aukcja tu i oddam za 380zl a do tego nie ma simlocka i ma fakture ktora jest gwarancja jeszcze przez ponad rok..a do tego ma system operacyjny windows mobile for smartphones 2003 i w ogole jest ciekawostka na rynku szczegolnie za taka cene

hehe kolber mnie sprowokowal bo generalnie nie mialem zamiaru oferowac go w klubie a zabwaka jest raczej dla ludzi lubiacych gadzety niz dlatych co intensywnie uzytkuja komorke..bo procesor 133Mhz skutecznie zuzywa baterie no ale do sluchania mp3 czy nawet ogladania filmikow nie mowiac o grach jest to calkiem ciekawa rzecz

a sio mi z tym chłamem z mojego wątku

powiem Ci że dziś miałem wymiane fona i wziąłem V3.....

qrde jak dal mnie ten telefon ma zero funkcjonaności.... żeby napisać smsa potrzebuje 2 razy wiecej czasu niz w moim k500, poruszanie sie po menu jak dla mnie bez sensu.. i pamięc 5.5 MB ..... nawet k500 ma więcej bo aż 12

dałem go staremu...

teraz musze sprzedac mojego eryka i jego siemensa....bo zbieram na k750

o V3 to dyskutuj z JACO ja tez uwazam ze to zlom..zreszta jak wiekszosc motek fight JACO fight...

tylko ze funkcjonalnosc akurat tej motki ktora ja sprzedaje nijak ma sie do standardowego interfejsu motoroli to ma interfejs microsoftu

Co ja będę dyskutował i porównywał V3 do K500

V3 - fajny lansiarsko/designerski telefonik ze świetnym wyświetlaczem, fajna klawirką i solidną w dużej części aluminiową obudową.
Szkoda że pojawił się w promocjach i przez to staje się popularny.

K500 - śmieszny, popularny (Nokiopodobny) telefonik jakich wiele, ot takie chińskie pudełeczko do dzwonienia

Jeszcze bedziesz musial Jacek pogadac z Tomkiem o Twoim nowym avatarku

Swoja droga - bardzo fajnym

Cytat:
2006-01-24 14:02:34, QLogic pisze:
Jeszcze bedziesz musial Jacek pogadac z Tomkiem o Twoim nowym avatarku

Może Tomek/ziomek nie weźmie tego za bardzo do siebie

Cytat:
2006-01-24 12:20:09, -JACO- pisze:
Co ja będę dyskutował i porównywał V3 do K500 V3 - fajny lansiarsko/designerski telefonik ze świetnym wyświetlaczem, fajna klawirką i solidną w dużej części aluminiową obudową. Szkoda że pojawił się w promocjach i przez to staje się popularny. K500 - śmieszny, popularny (Nokiopodobny) telefonik jakich wiele, ot takie chińskie pudełeczko do dzwonienia

mogę sie zgodzić z tym ze motorola ładnie wygląda i ma rewelacyjny wyświetlacz... tak to prawda

ale gdzie ty tam aluminium widzisz oprócz klawierty to nie wiem

klawisze niby są duże ale zbyt płaskie i wcale aż tak fajnie się ich nie osługuje....

pamięć 5.5 MB w telefonie który ma aparat i kamerę to cyba jakiś żart (ten niby dupiaty SE ma 12MB)

obsługa i poruszanie sie po menu dużo lepsza jest w SE niestety... także pisanie smsa zajmuje mi mniej czasu....

aa i nie ma co porównywać w ogóle tych dwóch fonów bo to nie ta klasa cenowa .. jak chcesz to porównaj do k750

zaparaszam do licytowania

JUŻ NIEAKTUALNE

moje tez..zamykac

ciekawe kto zbił większy interes

ja to zadnego bo fon siostry..ale cena nie jest tajemnica bo byl na allegro..poszedl za 380zl moim zdaniem za tak mala kase nabywca raczej bedzie zadowolony

Cytat:
2006-01-27 20:09:20, qbaj pisze:
ja to zadnego bo fon siostry..ale cena nie jest tajemnica bo byl na allegro..poszedl za 380zl moim zdaniem za tak mala kase nabywca raczej bedzie zadowolony

e to wyciągłeś wiecej kaski ode mnie

ja sprzedałem koledze po znajomosci za 350

no ale mowiac delikatnie moj telefon byl odrobinke..hmm..w innej klasie

Cytat:
2006-01-27 21:38:22, qbaj pisze:
no ale mowiac delikatnie moj telefon byl odrobinke..hmm..w innej klasie

ale to była motorola wiec się nie liczy

Cytat:
2006-01-27 22:54:12, Kolber7 pisze:
ale to była motorola wiec się nie liczy

powtorz to glosniej a JACO da ci bana