Centralny zamek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

dzisiaj otwiejajac auto centralny otworzyl tylko drzwi kierowcy i tylna klape reszta nie dziala probowałem kilka razy otwierać i zamykać ale za każdym razem to samo wczoraj bylo ok . Jak myślicie cos padlo czy zamarzlo?

pewnie zamarzlo. mi jak sie nie chcial otwiecac to okazalo sie ze przerwany byl kabelek om mastera ale bagaznik tez sie nie otwieral. poczekaj do cieplejszych dni

recznie moge je otwierac

Norma, przerabiałem to nie raz, poczekaj na ciepło albo jak pojedziesz w trasę, mi po 30 kilometrach odpuściły, teraz przy -20 stopniach poprostu nie zamykam samochodu, kto go buchnie w taki mróz.

dzieki ome mam od lata to pierwsza zima
troche sie przerazilem.

Cytat:
2006-01-24 11:23:38, mik41 pisze:
witam dzisiaj otwiejajac auto centralny otworzyl tylko drzwi kierowcy i tylna klape reszta nie dziala probowałem kilka razy otwierać i zamykać ale za każdym razem to samo wczoraj bylo ok . Jak myślicie cos padlo czy zamarzlo?

u mnie identyczna sytuacja, wczoraj tylko niektore drzwi sie otwieraly za pomoca centralnego, a kluczykiem otwieralem godzine podgrzewajac go co chwile zapalniczka
wszystko przez ten okropny mroz, dzisiaj juz centralny dziala normalnie
rowniez pierwsza zima z omega

mialem dzis podobny problem.Otwarla sie tylko klapa bagarznika.Kluczyka w drzwiach tez nie mozna bylo przekrecic.Jestem w o tyle "dobrej sytuacji" ze drzwi kierowcy mam do wymiany wiec zapalilem gazete,przylozylem do zamka no i puscil.Musimy wszyscy czekac do wiosny

w niedziele zdechl mi zaś akumulator i nie moglem otworzyc maski ciagnelem przedlurzacz z okna 1 pietro i suszarką grzalem. sąsiadki wyszly z bramy i polewały ze mnie ze autko ma włosy mokre i suszę .

Ja mam podobny problem z centralnym-dla pocieszenia w innych markach jest to samo.A swoja drogą to masz szczęście ,że nie spaliłeś swojej omki- w telewizorni podawali,że gostek za pomoca suszarki spalił swój pojazd. Jak on to zrobił????? W Polsce sa zdolni ludzie.......