Rajd Mikołajkowy oraz Kryterium Asów-bis. TORUŃ 02.12.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto jedzie jako kibol a kto startuje??

Przypominam/informuje, że po minimaxie jest impreza w forcie IV, niestety płatna dla wszystkich (podobno)...

Jak tylko znajdzie się regulamin u Brody to pewnie Bizer da Wam linka

ja sie zastanawiam Bo z kasiorką kiepsko

jam ci jest potencjalny zawodnik!

Cytat:
2006-11-23 19:57:23, Vyzn-R pisze:
ja sie zastanawiam Bo z kasiorką kiepsko

Masz ponad tygodnia kawał, wienc sie nie zastanawiaj tylko działaj

na dzien dzisiejszy sprzęt mowi "jedziemy" tylko zebym to ja jeszcze kase miał ale spoko luzik dozobaczenia 2 grudnia
w sumie chyba wszystko jedno czy bedzie snieg czy nie bo ostatnio i tak bylo jak po lodzie
radass mam nadzieje ze będziesz

posprzedawać puszki, przestac kupować czipsy i big milki, odkładać złotówki na kupkę, przytulić babcię pod koniec miesiąca, zawziąć sie i przyjechać
miejscowi zapraszają, będzie "fajna przygoda"

Jak będzie śnieg/lód albo przynajmniej Bizer załatwi mi jakieś małe łysole na 13" to moooże. Wiele zależy od spraw zawodowych i sercowych .

ja nawet jezeli bym chcial to i tak mnie nie stac
wyjazdy za duzo kosztuja a niestety ze sponsorem jeszcze nie dogadalem wszystkich szczegolow i watpie zeby mi dal na taki wypad
teraz juz na wyjazd napewno niepojade rajdoofka a jedynie lawetka albo dostawczakiem z autem na pace bo po ostatniej brodnicy na zbyt dlugo sie rozstalem z suza

-----------------
Franky Garage

ehh...kurde

Hehe ojciec nie jest z tego powodu zadowolony - po ostatnim bladzeniu po poligonie tez Ale staram się go namowic - tym razem postaram się być punktualnie Bizer - znowu taki mlody bedzie trzaskal ci fotki (chyba ze nie chcesz )... Poza tym życzcie mi szczescia w przekonywaniu ojca do ponownego wyjazdu...

Teraz to ja wpadłam na genialny pomysł ... może wystartuje ? w końcu prafko jusz mam i szczałkę na niebieskim polu w kółku i kwadracie odróżnić umiem
Wiele zależy od spraw zawodowych i sercowych

eeee dobry pomysł Kasiaczek za fajerą na mm a jakim samochodem zamierzasz startowac to bedziemy uwazac na taki pojazd

O dżizas...
Poldkiem Ci sie chyba za dobrze nie jeździ, no nie? Bo jak byś chciała to nie ma sprawy bo napewno byś sobie poradziła ale wiesz, tam ciężko kiera chodzi, trudno sie rusza ze skręconymi kołami pod górke (), ze o cofaniu nie wspomne () i ogólnie auto jest trudne do opanowania nawet dla mnie...

ps. K.C.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-11-24 00:32:53 ]

Cytat:
2006-11-24 00:31:00, Race_D pisze:
ps. K.C. [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-11-24 00:32:53 ]

te, al3e ona ma na nazwisko Piotrowska wiec powinno byc K.P. a nie K.C a ty nie masz nazwiska na literke C wiec nei zcaje tego skróta. możesz wyjaśnic o co chodzi????

Może elektrownie do Poldka chce sobie założyć?

Kto chce ten wie...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-11-24 00:54:42 ]

rejs jaka ty pizda jestes

Ja przynajmniej jeść potrafie bez pomocy .

Cytat:
2006-11-23 21:42:39, Race_D pisze:
Wiele zależy od spraw zawodowych i sercowych .

zawodowych to ty chyba nie masz a sercowe.... baby sie bedziesz słuchał????

2 dni jedna pizze w Dobczycach przeca mowie ze to pipa jest

[ wiadomość edytowana przez: evilone dnia 2006-11-24 01:17:24 ]

nie robcie OT