Mój pierwszy klip

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zero efektów jak u Zooma bo nei mam czasu zadnego programu dorwac neistety.

link nie chodzi

Cytat:
2006-01-26 07:28:11, rzeszowiak pisze:
link nie chodzi

sprawdzilem i chodzi
fajny klip

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2006-01-26 08:02:16 ]

Filmik spoczko, brak efektow nadrabiasz ostro komentarzami
tylko powiedz mi gdzie to kreciles??

Warzywniak w Rzeszowie.
Zabawa była przednia.

Klipek pierwsza klasa jedynie muze bym zmianił bo nie pasuje do tak zawawego maluszka pozdro

Cytat:
2006-01-26 15:51:07, MAJER pisze:
Klipek pierwsza klasa jedynie muze bym zmianił bo nie pasuje do tak zawawego maluszka pozdro

Klip świetny bardzo mi sie podoba gratulejszyn czuczu

Ciesze sie ze sie podoba.
Nie mam zadnego programu dlatego nie mamczym dodac efektów.
tzn zoom mi obiecał podrzucic płytke przed 2 el na 1/4 mili ale jakos zeszło

Zoom może spać spokojnie, pracy mu nie odbierzesz. Dlaczego nikt nie potrafi powiedzieć, że to nie klip tylko kawałki filmików i to kiepskiej jakości posklejane razem, z muzyką w tle? No offence Czuczu, ale nie ma nawet zgrania muzyki z ujęciami, a to chyba podstawa w klipie. Lepiej zabierz się za grzebanie przy aucie bo to ci nieźle wychodzi, a klipy zostaw Zoom'owi

Ja nie mówie ze to jakis majstersztyk.
Miałem 20 minut zgałem zlepki w cąłosc i pusciłem na net.
robiłem to windows movie makerem który ma kazdy xpek wiec to co piszesz jest prawdą.
A muzyke dąłem bo było nudno ale suma sumarum jakos to wyglada...
Bardziej chodzi o zawartosc niz oprawe.
ps. co do jakosci to klip ma 160 mb i zeby skompresowac do tych 50 mb musialem zrezygnowac z jakosci - oryginał ma 640 * 480 i jest dobrej jakosci - pozdro.

Może i niektóre ujęcia sie nie kleją ale nie tylko zoom umie robić "klipy". Klip czucza jest lepszy od niektórych zoom'a(tych pierwszych ) i niema co krytykować tak przynajmniej mi sie wydaje

hehe no zabawe to mieliscie zajebista SPOX KLIP ... POZDRO

Moim zdaniem to tzw. "kaszan" . Zero akcji, jezdzisz przez 3minuty tam i z powrotem po jakims warzywniaku w nocy, w pewnym momencie wycinajac perfidnie jak Cie obraca. Wklej klip Krzych00, jak zrobisz sobie taka sesje nagraniowa to niewazne jak to zmontujesz i tak bedzie niezle.
Zreszta zobaczcie jak powinien wygladac klip z maluchem w roli glownej FILM

gGeneralnie to obróciło mnie wtedy dwa razy na kilkanascie jazd to co wyciałem to ucieczka w bok bo kolega wyszedł przed auto...

A co do montazu to mówie masz racje pozlepiałem pare jazd i tyle.
Dam naitopowi keidys to zrobi cos z tegofajnego.

Fajnei klip przedstawia twojego malca, bo tak jakby akcja przyspieszona i wydaje sie szybszy
klip widac ze twoj pierwszy ale nie nudzilem sie go ogladajac, troche wprawy i bedzie gut.

A teraz czuczu moderatorze pomyliles kategorie, przenies to tam gdzie nalezy

czuczu fajny ten twoj klip... niezly niezly jestes podoba mi sie bardzo ten klip i twoj malutki maluszek :*