Podswietlenie diodowe licznika mk4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos z urzytkownikow zmienial podswietlenie w swoim essi na diodowe w modelu mk4?? Jezeli tak to czy moglby opisac jak to zrobic bo ja nie bardzo wiemjak sie do tego zabrac

wymieniałem tylko żarówki na kolorowe , obecnie zielone , pozdro

gawan do wojska a nie sie licznikami zajmujesz podjedz kiedys do mnie to ci pokaże jak u mnie wyszly :>

Tylko ze ty masz mk V a ja mam mk IV i troche sie liczniki roznia miedzy soba

To najpierw napisz czy masz budziki z obrotkiem czy bez.
Jak nie masz obrotka tylko zegarek to zapomnij o diodach. Ja próbowałem ale efekty były bardzo mizerne.
Natomiast jak masz obrotek to nie powinno być większych problemów. Chyba kolega biernuś zmieniał podświetlenie i całkiem fajnie mu to wyszło

mam budzik z licznikem jeszcze ale jutro najpozniej pojutrze bede mial juz z obrotkiem. I jak bede mial z obrotkiem to trzeba postepowac tak jak w mk V?? i nowszych ??

Jak z obrotkiem to z tego co wiem to chyba tak

TO Ci powinno pomóc

Radek bardzo ladnie to wyglada.Moglbys napisac co i jak krok po kroku

juz w ktoryms wątku opisywalem wszystko co i jak ( O właśnie tu) zegarki klik

[ wiadomość edytowana przez: Radek_ZG dnia 2005-12-20 18:05:21 ]

Fajnaie tam jest wszystko opisane pozdrawiam i dzieki za pomoc

a tak odnosnie malowania wskazowek farbkami to czy jak pomaluje wskazowki czerwona farbka fluorescensyjna to czy pod wplywem diody led UV bedzie sie ona fajnie swiecila?

Ja tak mam. Białe tarcze+ podświetlanie 5 diodami niebieskimi z gory. Efekt miodzio........ Zapraszam do obejrzenia fotek na mojej stronce: KLIK !!!