Egzamin teoretyczny do licencji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
szanownych kolegów czy ktos sie orientuje czy będzie w tym sezonie jeszcze Egzamin teoretyczny do licencji "K" ? taki jak był w lipcu organizowany przez automobilklkub.
Podobno jak zbierze sie odpowiednia ilośc osób to mogą zorganizowac??? czy ktoś jest chętny prosił bym o informacje na maila to byśmy załatwili to z automobilklubem?

pozdrawiam

marek Kępa

mój maila:

marek-rally@o2.pl

Wczoraj podczas rozdania nagród po KJSie było mówione, że prawdopodobnie pod koniec tego roku lub na początku następnego będzie taki egzamin.

Ja jestem chętny

ja prawdopodobnie też będe chętny, opłata podobno 100zł ?

ja tez jestem chetny

Więc trzeba by zebrać jak najwiecej chętnych i uderzac do klubu żeby udało się zrobić to jeszcze w tym sezonie, bo jeśli nie to nam przepadną KJS chyba.

pozdrawiam

Punkty z KJSów na 99 % nie przepadają

Cytat:
2005-10-18 06:47:59, Meehow_K pisze:
Punkty z KJSów na 99 % nie przepadają

przepadają po roku albo 2 latach, nie pamiętam już, mój kumpel tak miał...

możecie mnie zapisać, jestem chętny.....

OK Panowie więc prosił bym o wasze dane na maila marek-rally@o2.pl

Przeslijcie poprostu imie i nazwisko tak żebym mógł utworzyć listę imienną. Niestety nie znam Was wszystkich po nazwisku

Z góry dzięki pozdrawiam

Marek Kępa

Witam!
Chciałbym mieć jasność. Czyli jest tak:
Przystępując do egzaminu nie trzeba mieć punktów po KJS-ach, można je zebrać później (ale w jakim czasie? ile czasu ważny jest egzamin??) Tak przynajmniej wyczytałem na forum autoklubu.
No i kiedy dokładnie ma być ten egzamin? Czy dalej wiemy tylko że "końcem roku" ??
Pozdroofki!

ja zdawalem ten egzamin w lipcu i jak zapytalem ile on jest wazny to mi powiedziano ze nie ma konkretnej odpowiedzi. gdyby sie zmienily znaczaco przepisy to bedzie trzeba zdawac od nowa. na pewno jak zdasz teraz to z 2 lata bedzie wazny. mozesz zdawac egzamin nie majac jescze punktow, po zdaniu egzaminu zbierasz punkty, badania lekarskie i idziesz z papierami do pzmotu zeby Ci licencje wydali

Heej!
Speed555 dzięki za odpowiedź!
Pozostaje tylko pytanie kiedy ten kolejny egzamin? Aha, no i co z przynależnością do automobilklubu... czy musze się gdzieś wcześniej zapisać?
P.S
hej Speed555, często jestem w Żegocine, to jest w sumie nie daleko Tarnowa, może jakiś wspólny trening w Rajbrocie kiedyś

[ wiadomość edytowana przez: rallymati dnia 2005-10-26 23:34:42 ]

Nie trzeba nalezec do automobilklubu.

Wspolny trening powiadasz Zobaczymy, narazie u mnie z kasa cieniutko i nawet nie ma za co zalać żeby na uczelnie jechac :/

Proszę o zgłószenie swojego udziału do automobilklubu na adres biuro@automobilklub.krakow.pl
Więcej info na www.automobilklub.krakow.pl

Pozdrawiam
Marek Kępa

Automobilklub Krakowski w dniu 29.01.2006 o godz. 10.00 na zlecenie Zarządu Okręgowego PZM w Krakowie organizuje szkolenie i egzamin na licencje K.
Szkolenie i egzamin zostaną zorganizowane w przypadku zgłosznie sie minimum 10 chętnych.
Zgłoszenia przyjmuje biuro A. Krakowskiego do dnia 25.01.2006

wybiera się ktoś ? bo ja tak

na razie są trzy osoby więc zapisywać się

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-01-13 11:54:31 ]

Cytat:
2006-01-13 09:21:47, Konrad_P pisze:
Automobilklub Krakowski w dniu 29.01.2006 o godz. 10.00 na zlecenie Zarządu Okręgowego PZM w Krakowie organizuje szkolenie i egzamin na licencje K. Szkolenie i egzamin zostaną zorganizowane w przypadku zgłosznie sie minimum 10 chętnych. Zgłoszenia przyjmuje biuro A. Krakowskiego do dnia 25.01.2006 wybiera się ktoś ? bo ja tak na razie są trzy osoby więc zapisywać się [ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-01-13 11:54:31 ]

Witam ja bym był chętny na taki egzamin jakby co

Cytat:
2006-01-13 16:52:49, kropekrallyteam pisze:

w takim razie zadzwoń do AK i zapisz się na egzamin

Cytat:
2006-01-13 16:52:49, kropekrallyteam pisze:

kropek albo wyslij maila do nich, heheh żebyś się potem nie obudził z ręką w nocniku

Cytat:
2006-01-13 23:40:21, Gadzio pisze:
kropek albo wyslij maila do nich, heheh żebyś się potem nie obudził z ręką w nocniku

i się zapisałem tylko trzeba dzwonić w piątek spytać się czy się to odbędzie

mam pytanie odnosnie tego szkolenia i egzaminu, a mianowicie czy kazdy moze wziac w nim udział, czy to dopiero trzeba miec jakies punkty z kjs'ow, czy mi sie cos pomieszało??