Regulacja oparcia fotela kierowcy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli ktoś wie co się mogło sp!#$%#%# albo sam też tak miał to bardzo proszę o info i czy sam to mogę naprawić..

Objaw:
reguluję pochył oparcia gałką z boku na dole i rusza się tylko prawa strona fotela przy tej gałce lewa strona nie chce ruszyć , pewno jest na jakiejś lince, pytanie tylko od czego zacząć..

Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam.

P.S.
Albo źle szukałem w archiwum, albo rzeczywiście nie znalazłem (a formułowałem 3 razy zapytanie)

Cytat:
2006-01-27 14:51:00, kalee pisze:
Jeśli ktoś wie co się mogło sp!#$%#%# albo sam też tak miał to bardzo proszę o info i czy sam to mogę naprawić.. Objaw: reguluję pochył oparcia gałką z boku na dole i rusza się tylko prawa strona fotela przy tej gałce lewa strona nie chce ruszyć , pewno jest na jakiejś lince, pytanie tylko od czego zacząć.. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam. P.S. Albo źle szukałem w archiwum, albo rzeczywiście nie znalazłem (a formułowałem 3 razy zapytanie)

sciagnij plastik z tylu fotela

Ale trzeba najpierw ściągać gałę ?
Jaka kolejność ?

p.s.
fajna stopka

na środku pokretła jest okrągła zaślepka , trzeba podwarzyć ją płaskim śrubokrętem, a potem będzie zatrzask i też go podważasz śrubokretem

dzięki, napisze jak mi poszło

jakbyś mial problemy to pisz, bo rozbierałem orarcia w swoim autku

Ja mam gorzej wersja trzy drzwiowa regulacja działa ale jak oparcie podniesiesz zeby ktos wsiadł i je kladziesz spowrotem to fotel znowu trzeba regulowac bo opada niżej niż był , macie jakieś pomysły ???