MotoNews.pl

Dyskoteka w espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co moze byc przyczyna a moze tak powino byc??? jak wlaczam awaryjne i lamke na pdsufitce to ta lamka przygasa w rytm awaryjnych

tak powinno byc

czemu nie powina sie swiecic na stale az takie obciazenie???

Ale na wlaczonym silniku?

I wyraznie przygasa, czy tylko troche?

na wylaczonym silniku przygasa dosc znaczaco - moze o 10% oswietlenia.

na wlaczonym juz nie powinno... co jest oczywiste, albo w stopniu kompletnie minimalnym

wlasnie na wlaczonym. i troche widac wiec wyraznie

No wiec jako madry i doswiadczony uzytkownik Espero napisze, ze nie ma masy ...gdzies

Ale gdzie to nie mam pojecia

Cytat:
2006-01-26 21:43:56, Cwikus pisze:
przygasa dosc znaczaco - moze o 10% oswietlenia.

A jak zmierzyłeś te %...???

Cytat:
2006-01-26 22:16:44, pyrekcb pisze:

Jak to jak? Pewnie na oko

ja tez to zauwazylem u siebie..ale przyznaje ze nie wiem czy w na wlaczonym silniku tez..jutro sprawdze..i wkurzajace to jest

Ja zauwazylem ze te esperaki to dobre fury. udane ale maja 2 male wady:

1. duzy kufer ale nie ma mozliwosci skladania siedzen i to jest bol ( nubira juz ma )
2. kipska elektryka strasznie sniedzieja styki ( mamy w pracy z 10 easperakow, i co jakis czas szczegolnie na kostkach taka zielona szadz az podchodzi )

Bede musial przeczyscic wszystkie styki na wiosne bo nie teraz i bedzie git ( tak samo mialem z kontorlka paliwa, nie palila sie bo czujnik jest hu... umieszczony pod spodem i na zewnatrz, wiec narazony jest na zanieczyszenia. wyczuscilem nadmuchalem elektrosolu i cala zime chodzi git ) a wiec kwestia przeczysczenia stykow mas i pierdol. POZATYM FURA OK. AHA P.S KOLEDZY Z WARSZAWY mam mozliwosc zalatwiania tanszych czesci nie tylko do esperakow. moge podac namiary.

Cytat:
2006-01-26 22:16:44, pyrekcb pisze:

nie rozumiem czego sie spodziewasz

niczego sie nie spodziewam. mam kilka adresow tylko musze ustalic je dokladnie nic na tym nie zarabiam moge podac kontakt a moge sam dostarczac czesc z faktura w okolicach zabek remberotwa lub srodmiescia

Cytat:
2006-01-27 08:31:19, misiekwwa pisze:
niczego sie nie spodziewam. mam kilka adresow tylko musze ustalic je dokladnie nic na tym nie zarabiam moge podac kontakt a moge sam dostarczac czesc z faktura w okolicach zabek remberotwa lub srodmiescia

A możesz się zorientowac ile kosztują poduszki silnika? Chodzi mi o tą od strony skrzyni biegów i tylną.

Podaj rok produkcji pojemnosc silniak 1,5 dohc czy 1,8 a moze 2.0 i podam ci cene z kilku zrodel.

Ale widze ze jestes z zielonki, to blisko mnie) Jak masz czas mozesz sam podjechac do goscia to moj kumpel ma sklep motoryzacyjny w zabkach. Acz kolwiek nie wszytsko ma tańsze do esperakow sprawdzam jego oferte z HD-MOTEM i sklepem na Garwolinskiej. Polecam jednak u tego kumpla w ząbkach maja rewelacyjen przewody WN. Super jakies amerykanskiej firmy siliconowe na 2 letniej gwarancji.

Cytat:
2006-01-27 08:43:04, misiekwwa pisze:
Ale widze ze jestes z zielonki, to blisko mnie) Jak masz czas mozesz sam podjechac do goscia to moj kumpel ma sklep motoryzacyjny w zabkach. Acz kolwiek nie wszytsko ma tańsze do esperakow sprawdzam jego oferte z HD-MOTEM i sklepem na Garwolinskiej. Polecam jednak u tego kumpla w ząbkach maja rewelacyjen przewody WN. Super jakies amerykanskiej firmy siliconowe na 2 letniej gwarancji.

Silnik 1,5.
Jakbyś mógł podać ceny to byłbym chętny, a potem możemy się przejechać do niego... może jeszcze się coś urwie...

Cytat:
2006-01-27 08:43:04, misiekwwa pisze:
(..) Polecam jednak u tego kumpla w ząbkach maja rewelacyjen przewody WN. Super jakies amerykanskiej firmy siliconowe na 2 letniej gwarancji.

Możesz podać cene do 1.5
Ewentualnie czy podjął byś się wysyłki tych przewodów do mnie - ale pierw podaj cene
A jakbyś się dowiedział co to za firma - żeby poszukać czegoś w necie o nich

Sluchaj nie mają już tych tej firmy, przeszli na Firme Polską JANMOR. www.janmor.pl silicony. Narazie nie wiem jaka cena dam znac. Być moze tam gdzie mieszkasz tez sa tej firmy. Ja je kupilem rok temu do favoritki tez na gazie, oryginaly mi padly po 12 tys, na tych przecjechalem juz 23 i nic sie nie dzieje

u producenta w pabianicach kosztuja 78 zl. Symbol dla espero 1.5 DOHC D4S