IV Zlot Los Omegas Bestiales (5-6 kwietnia 2003)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT WŁAŚCICIELI OPLA OMEGI

termin: 5-6 kwiecień 2003 (sobota-niedziela)

miejsce: "Słok" k.Bełchatowa (las, woda, przyroda, Bestie itp.)

nocleg: zrobiona jest rezerwacja dwóch domków. W każdym domku spokojnie może spać ok. 8-10 osób ( warunek!! materace, jest tylko pięć sporych łóżek... jak dla mnie to ja na takim łóżku mogę spać spokojnie z moją połówką )

wyposażenie domku: sypialnie z pościelą, łazienka z prysznicem, WC, kuchnia z wyposażeniem (elektryczny czajnik, szklanki, łyżeczki, kieliszki, itp.), sala konferencyjna, taras, meble ogrodowe.

cena: 230zł za dobe x2, czyli 460zł za dwa domki... (podzielić to powiedzmy na 15 osób... grosze jak za te warunki).

zgłoszenia: bezwzględnie do mnie na adres e-mailbisneskid@poczta.onet.pl. Po otrzymaniu zgłoszenia wyśle dokładną mapkę z pokazanym i opisanym dojazdem na miejsce spotkania.

UWAGA: Jeśli ktoś zadeklaruje się na nocleg a nieskorzysta z niego musi pokryć koszty (ok.30zł)

rezerwacje zrobili: Cleber x2, Dramar x2, totr x1, Res x1, disel x1,

czekam na dalsze, 100%-owe zgłoszenia!

pozdrawiam:
Piotr Napieraj
(Młody_Omega)

ja chcem mapkę bo nie trafię...
dzięki za rezerwację .

grrrrr
mapka:

MAPKA DOJAZDU

Przepraszam chyba się wpisałem nie tam gdzie trzeba - wybaczcie...

Niestety nie mogę się na razie określić w żaden sposób. Jestem w tak beznadziejnej sytuacji finansowej, że muszę na biegu sprzedać malucha... Agonia bizness totalna... Na razie jeżdżę dużym czerwonym a tankuję na każdej poczcie (KARTA MIEJSKA,jeśli ktoś nie wie Jak będę mógł przyjechać, to dam znać kilka dni wcześniej - 100% pewność mam do tego że byłby to jednodniowy "wpad". Kurcze, kiepsko by było gdyby IV LOB PARTY mnie ominęło Postaram się być!!! Wszak Poldon nadal jeździ,mimo iż "Poloneza czas zacząć" rdza powiedziała do rdzy w moim już dawno heheh.......

[ wiadomość edytowana przez: Makaveli dnia 2003-03-13 23:31:25 ]

Witam

Do kiedy trzeba zrobić rezerwację? Córa mi trochę choruje i nie chcę składać obietnic bez pokrycia.

Pozdrawiam

Rezerwacje najlepiej złożyć do końca następnego tygodnia... ale jeżeli nie złożysz a przyjedziesz... też się nic nie stanie... ale może okazać się, że wolne są tylko miejsca na materacach

btw. Gieroy... o ile dobrze widziałem to z ciebie taki całkiem
"drobny" omesiarz weź na zlot dużo mięska na grilla to cosik zjemy

pozdr.

*** LOS OMEGAS BESTIALES ***

[ wiadomość edytowana przez: Mlody_Omega dnia 2003-03-16 00:15:04 ]

Hmm "drobny"??? nie wiem o co biega ale to nic czyżby jakieś zdjęcia ze zlotu w Gdyni do Ciebie dotarły?

Nic to w każdym razie dzięki za informację

Pozdrawiam

Ja sie pisze. Jak nie bede mógl to przyjade na jedna nocke, tak myśle.
Kto rano wstaje...
Pozdr.
Radek

Gdzie się spotykamy? O której? - na miejscu czy po drodze?
Ja zdążam od Opola, przez Częstochowę i gierkówkę. Ponieważ mam nadzieję, że dojazd pamiętam to mogę kogoś zgarnąć na trasie.

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Dobre pytanie, gdzie i októrej?
Ja najprawdopodobniej bede jechał od wschodu, czyli radom- piotrków trybunalski, oczywiście jeśli szkoła nie wejdzie mi w parade. Inaczej to z warszawy będę pędził swoim granatowym cacuszkiem.
Ale za każdą pomocą będę się rozglądał wokoło po drodze.
pozdr
Radek

Cytat:
zgłoszenia: bezwzględnie do mnie na adres e-mailbisneskid@poczta.onet.pl. Po otrzymaniu zgłoszenia wyśle dokładną mapkę z pokazanym i opisanym dojazdem na miejsce spotkania.

grrrrr...!!!!!!!!)(*^&&*(%&*^%$(

btw. Prowo się zreflektował... i dał swoje zgłoszenie...

Prowo ja tez jade z gliwic na czestochowe i mam nadzieje ze trafie sam , bo nie chcialbym zebys sobie bral na plecy takiego ursusa jak moj

To o której się spotykamy na polance? (jak wyjadę ze Szczecina o 5 rano to może będę na 10.30-11.00)
pzdr
_Krzysiek_

Witam

Wszystko jasne. Będę na zlocie i ta pani u której mieszkam . Ma to swije dobre strony bo kierowcę mam na zmianę .... hmm ale z drugiej strony raz już trachnęła mi Bestię ale będę patrzył jak jedzie. Nic to najważniesze żeby coś niespodziewanego nie wyszło. Trzymać kciuki kawał drogi przede mną. Już nie wspomnę o paliwie ile to ta moja Bestia tym razem wypije.

Pozdrawiam

Młody:
Może warto uaktualniać listę "pewnych" uczestników- np. przez edycję twojego postu.

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

nie mogę usunąć tego posta lista uczestników jest niżej...

[ wiadomość edytowana przez: Mlody_Omega dnia 2003-03-24 19:48:05 ]

Jeszcze jedno: Czy jak zabiorę swoją drugą połówkę pomarańczy to będzie nietakt czy obędzie się bez scysji.
W obecnej chwili nie jestem w stanie powiedzieć czy przyjedzie, bo sama nie wie. Wiecie te kobiety....
pozdr

jak widać część rezerwacji jest x2 więc nie będzie problemu....wiesz LOB to tak jak rodzina no i nie będziesz musiał sam myć bestii przed sesją zdjęciową

Pozdrawiam

no to biorę duży materac i mały śpiwór
Pozdr z Lublina.
PS. Mam mapkę i nadzieję, że jak wyjadę o 7 to zostanie mi troche czsu na poszukiwania bestyj

elvizz zabieraj swoją połówkę. To żaden wstyd. Będzie parę dziweczyn , przynajmniej nie będą się nudzić gdy my będziemy wychodzić po korki do materaca