MKVII oryginalne białe zegary - pytanie podświtlenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy ktos podświetlal orginalne biale zegary w mkVII. Kupilem sobie wlasnie takie i chce wiedziec jak to wyglada. Pytam bo np w czarnych tarczach byly biale cyferki przez ktore światło mogło sie przedostac w bialych jest na odwrót stad moje pytanie bo nie wiem czy sie w to bawic jesli efekt bedzie do bani!!! Foty mile widziane

[ wiadomość edytowana przez: magic1974 dnia 2006-06-22 22:51:35 ]

Zegary podświetlane są od góry, nie od spodu, więc nie wiem o co chodzi?? Jak to wygląda - masz dwie żaróweczki, i one świecą, to wszystko

[ wiadomość edytowana przez: Jacekm_ dnia 2006-06-22 22:53:23 ]

Cytat:
2006-06-22 22:52:44, Jacekm_ pisze:
Zegary podświetlane są od góry, nie od spodu, więc nie wiem o co chodzi?? Jak to wygląda - masz dwie żaróweczki, i one świecą, to wszystko [ wiadomość edytowana przez: Jacekm_ dnia 2006-06-22 22:53:23 ]

nie wiem jak w VII ale w V i VI są tarcze naswietlane od gory i podswietlane od spodu!!

Cytat:
Zegary podświetlane są od góry, nie od spodu, więc nie wiem o co chodzi?? Jak to wygląda - masz dwie żaróweczki, i one świecą, to wszystko

Chodzi o to ze chce zrobic od spodu bo to ze sa od gory to wiem i dlatego pytam czy ktos to podswitlal i jak to wyglada

Cytat:
2006-06-22 22:56:45, magic1974 pisze:
Chodzi o to ze chce zrobic od spodu bo to ze sa od gory to wiem i dlatego pytam czy ktos to podswitlal i jak to wyglada

czarne zegary da sie podswietlic (zerknij do mnie w profil) jednak z białymi oryginalnymi tarczami taki zabieg chyba nie wyjdzie. Pisze chyba, bo nie jestem pewny..

Dyras ogladalem juz wczesniej Twoje tarcze zdaje sie ze masz i z gory i od spodu podswitlene przynajmniej foto robi takie wrazenie , nie mniej jednak wlasnie chodzi o biale bo temat podswitlania juz nawet widzialem w modyfikacjach w dziele tuning ale wszytsko opiera sie o czarna tarcze.

Jeżeli jest to MKVII bez elektronicznego licznika to tarcze są przezroczyste ale niestety maja poprzeczki które potem widać więc lipa z tego będzie sam mam takie zegary pod biurkiem i chciałem je podświetlić ale jak sprawdziłem jak to wygląda to sie przeraziłem i robię od góry natomiast jak masz zegary z elektronicznym licznikiem to zapomnij nie są przezroczyste. Suma sumaru i jedne i drugie trzeba naświetlać z góry.

a uy mnie cale tarcze sie swiecily w nocy...:]

idzie kupic biale tarcze z niebieskimi napisami i idzie to od spodu podswietlic ale koszt tego jest drogi, ale ladnie tez wygladaja czarne z niebieskim od spodu troche z tym zabawy, ewentualnie biale z niebieskim wygladaja tak

Cytat:
2006-06-22 22:44:47, magic1974 pisze:
Mam pytanie czy ktos podświetlal orginalne biale zegary w mkVII. Kupilem sobie wlasnie takie i chce wiedziec jak to wyglada. Pytam bo np w czarnych tarczach byly biale cyferki przez ktore światło mogło sie przedostac w bialych jest na odwrót stad moje pytanie bo nie wiem czy sie w to bawic jesli efekt bedzie do bani!!! Foty mile widziane [ wiadomość edytowana przez: magic1974 dnia 2006-06-22 22:51:35 ]

Oryginalne białe tarcze zarówno te z licznikiem elektronicznim, jak i bez(mechaniczne) sa nie przeźroczyste i nie da się ich podświetlic od spodu.

Mam takie i bez wymiany całego cyferblatu, nic nie da sie zrobić.

Szczerze powiem, ze niebieskie podswietlenie jest troche nieczytelne. Polecam białe.

Cytat:
2006-06-23 07:22:13, Slawko pisze:
Oryginalne białe tarcze zarówno te z licznikiem elektronicznim, jak i bez(mechaniczne) sa nie przeźroczyste i nie da się ich podświetlic od spodu. Mam takie i bez wymiany całego cyferblatu, nic nie da sie zrobić. Szczerze powiem, ze niebieskie podswietlenie jest troche nieczytelne. Polecam białe.

Bez elektronicznego licznika są chyba takie i takie bo u mnie są przezroczyste ale tak jak pisałem niżej sątakie plastikowe podpórki które psują efekt

Cytat:
2006-06-22 23:36:11, Adus20 pisze:
idzie kupic biale tarcze z niebieskimi napisami i idzie to od spodu podswietlic ale koszt tego jest drogi, ale ladnie tez wygladaja czarne z niebieskim od spodu troche z tym zabawy, ewentualnie biale z niebieskim wygladaja tak ...

Nawet na zdjęciu dają po oczach, jak z tym jeździć ?

mam pytanie odnosnie tego podswietlenia z przodu (MKVII), jakiego typu sa to żarowki bo chcialem zmienic na czrwone jak juz zmienie tarcze na biale, moze mi ktos podac symbol tych żarówek ?

Cytat:
2006-10-07 22:36:21, Kamil_K pisze:
mam pytanie odnosnie tego podswietlenia z przodu (MKVII), jakiego typu sa to żarowki bo chcialem zmienic na czrwone jak juz zmienie tarcze na biale, moze mi ktos podac symbol tych żarówek ?

To są zwykłe białe żarówki (jak w postojówkach) tylko tylko że są za zieloną plastikową szybką