MotoNews.pl

Pomocy wtrysk paliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem samochód to Espero 1,5 V16 wtryski siemens.
Teraz pytanie na jakie można je zamienic np. od Lanosa 1,5 V16.
Czy trzeba np. dokupic jeden bo jest rozwalony, a jeśli tak to może ktoś posiada do sprzedania.

Cytat:
2006-02-08 19:26:31, arthur-s pisze:
Mam problem samochód to Espero 1,5 V16 wtryski siemens. Teraz pytanie na jakie można je zamienic np. od Lanosa 1,5 V16. Czy trzeba np. dokupic jeden bo jest rozwalony, a jeśli tak to może ktoś posiada do sprzedania.

po co niby chcesz zamieniac a oryginalne do espero sa zle? widzialem na allegro po 119zl no i ktos w klubie faktycznie mial do sprzedania..ale zanim polecisz wydac kase to moze sprobujesz reanimowac to co masz? wymocz a jakims srodku ktory je oczysci niektorym to pomoglo

Qbaj ma rację-chyba że cie swędzi kasa to ci zaraz wyslę numer mojego konta

Cytat:
2006-02-08 21:47:44, leszek_espero pisze:
Qbaj ma rację-chyba że cie swędzi kasa to ci zaraz wyslę numer mojego konta

ja bylem pierwszy to jak cos to 50/50

Cytat:
2006-02-08 21:45:15, qbaj pisze:
po co niby chcesz zamieniac a oryginalne do espero sa zle? widzialem na allegro po 119zl no i ktos w klubie faktycznie mial do sprzedania..ale zanim polecisz wydac kase to moze sprobujesz reanimowac to co masz? wymocz a jakims srodku ktory je oczysci niektorym to pomoglo

Ooo Kuba zaczyna nocne wojaże

Cytat:
2006-02-08 22:40:53, Zoltar pisze:
Ooo Kuba zaczyna nocne wojaże

buraku..to tymi dawales linka do tego wtryskiwacza by the way..ja swojego jeszcze nie moczylem milcz zboku

Cytat:
2006-02-08 22:55:57, qbaj pisze:
buraku..to tymi dawales linka do tego wtryskiwacza by the way..ja swojego jeszcze nie moczylem milcz zboku

Wiem, że nie moczyłeś

Cytat:
2006-02-08 22:55:57, qbaj pisze:
ja swojego jeszcze nie moczylem milcz zboku

Tja,
Ehh zboczeńcy, zrypaliście mi tym postem wieczorne oglądanie TV Trwam.
Trudno.
Idę umyć mój wtryskiwacz i kładę się spać.

Hej zboczki ja naprawdę pytam czy można wtryski siemensa zastąpiś innymi np. od Lanosa. Jak chcecie gadac o waszych "wtryskiwaczach" to na www.bajer a nie wydech posówać.

Cytat:
2006-02-08 19:26:31, arthur-s pisze:
Mam problem samochód to Espero 1,5 V16 ...

Fajny silnik
Też taki chce

Zboczek proponuje zadzwonić do dobrej hurtowni i zapytać, czy przypadkiem wtryski od Lanosa nie mają takiego samego numeru katalogowego

Tak będzie najłatwiej i najpewniej... Jeśli się czymś różnią... Musisz kombinować, czy to będzie razem grało