MotoNews.pl

AKCJA:""Ratujmy Polskie rajdy i wyścigi".

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Warto zobaczyć ratujmy polskie rajdy i wyscigi

spoko zaraz napisze maila, tylko czy ktos kto jest bardziej na biezaco moze mi powiedziec czy telewizja publiczna nie ma monopolu na pokazywanie sportow motorowych w polsce??

Dobry pomysł. Faktycznie w TV o rajdach praktycznie się nie wspomina...

pomysl godny uwagi (wreszcie ktoś to ładnie wszystko objął słowami i zmotywował)
ale lepiej by bylo gdyby te maile wysylac nie wszyscy jednorazowo tylko moze jednego/1stacje lub gazete w ciagu np 2-3 miesiecy.
Jakby każdy wprowadził u siebie taki zwyczaj wysylania wlasnie kilkunastu maili rocznie...
Żeby goscie z mediów byli ciągle zasypywani takimi listami
w koncu moze uda sie cos poprawić
ehh marzenia
ale nie ma co ja wprowadzam postanowienie noworoczne

W nowym WRC piszą że mają być półgodzinne relacje z rsmp prawdopodobnie już od rajdu Magurskiego na tvp1 ,ale póki co umowy nie są jeszcze podpisane.

Ciekawe czy pomysl z KJS-ami w TV wypali TVN Turbo powinien na biezaco zdawac dlugie(czyli minimum 30 min. na tydzien)relacje z kjs-ów.Chocby mial by to byc ten sam rajd,byleby nowe ujecia itp.
Zobaczymy

pany a może ktoś napisze takiego gotowego meila i zamiesci tu i karzdy go wyśle??. ja bym wysłał ale jak ja napiesz to tam spadna z krzesła z przez moje orty i treśc.

to by nie miało sensu wysyłać z róznych adresów tego samego maila , niech kazdy napisze cos od siebie , np " jako wierny widz waszej telewizji prosze o poświecenie wieszkeszej uwagi rajdom samochodowym" , lub coś takiego , chodzi o to aby każdy mail był inny.