MotoNews.pl

Jade obejzec auto,trzymajcie kciuki!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lada 1500s,nie wiem dokladnie czy 2103 czy 2106,ale raczej 2106, dziadek kupil ja w pewexie, garazowana do dzisiaj,jezdzil malo bo juz schorowany jest,mowi ze stan jest bardzo dobry.Po 16:00 jade z Mirkiem prawdopodobnie obejzec co i jak.Cena 700 zl.

rocznik 1978

nigdy nie miala gazu, dziadek na swieto zmarlych pojechal na cmentarz, wrucil i stan zdrowia juz nie pozwalal mu dalej jezdzic.Stoi w garazu caly czas.

Kupujesz dla siebie?

chce dla siebie wlasnie.A czy kupie zobaczymy po ogledzinach.

Brawo Franc - masz nasze poparcie!!!

smiac mi sie chcialo bo pierw wyslalem gosciowi smsa, i jak zadzwonilem to mowil ze nie umie smsow wysylac

RUINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozniej napisze wiecej, chyba ze Mirek napisze cos wczesniej.Dzieki Mirek ze podjechales tam ze mna.

Aż taki szmelc?

Witam
Auto bardzo zaniedbane, a gość kręci, a to że buda wymieniana w 1984, a silnik też podobno kiedyś tam, niby bezwypadkowa, ale coś krzywe wszystko, blachy widocznie łatane laminaten, b. grubo i kilka razy widać lakierowane z zaciekami a i wszedzie wychodzą purchle, progi i przednie błotniki do wymiany, zderzaki krzywe i pordzewiałe, spore luzy na kierownicy, i bardzo zaniedbane wnętrze. skrzynia V od poldera..moim zdanie za duzo trzeba wpakowac w to auto by się dało jezdzić

złom - szukamy dalej.