MotoNews.pl

Czy mozna tak zamontowac filtr stozkowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam takie pytanko czy mozna tak zamontowac filtr stozkowy silnik 1.4i prosze nie pisac ze to mocy ci nie da mnie zadowoli sam dzwiek a jak wyjdzie z tego cos wiecej pozytywnego bede zadowolony
zdjecie na stronce

http://img367.imageshack.us/img367/7633/842202774aa.jpg

Prosze i porady i inne cenne wskazowki jak to zrobic bo jak widac nie za dobry ze mnie znawca tego tematu. Jeszcze co bedzie z pzreplywomierzem po takim zalozeniu stozka i co powiecie na temat wkladki sportowej. Dodam tylko ze mam ma inst. gazowa ale z tego co wiem ona w niczym nei przeszkadza.
Dzieki i pzdr

[ wiadomość edytowana przez: xaaoo dnia 2006-01-31 22:56:09 ]

[ wiadomość edytowana przez: xaaoo dnia 2006-01-31 22:57:13 ]

Tak łatwiej

hahaha...
tak raczej nie zakladaj szkoda kasy a napewno bedzie gorzej jezdzil jak juz chcesz kombinowac z patelnia, to dorob taka rure wychodzaca nad skrzynie biegow a stary otwor zapawaj(spawanie plastiku) ewentualnie przemysl temat nakladki na monowtrysk... albo samemu ja zrob.. albo kombinuj z czym sie da. podpowiem ci, ze ja mam zamiar kupic taka jeszcze jedna patelnie i tak ja pospawac, zeby zrobic z niej nakladke z rura wychodzaca nad skrzynie biegow

ja również popieram zdanie `liked ` to nie da ci ani mocy ani dobrego brzmienia najlepiej pokombinowac i jakas nakladke zrobic i od niej poprowadzic rure w jakies dogodne miejsce i tam zamontowac stożka, uważając przy tym aby nie była to zbyt duża odległość oraz żeby nie było dużo zakrętów mogło by też do stożka dolatywać jakieś zimniejsze powietrze ale to już dalsza sprawa zabudowy itd.