Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
brokat_ BMW Friend BMW E39 530dA Kombi ... Tychy/Bieruń | 2006-05-02 09:22:02 Zły elektomechanik miałem to samo wycieraczki działały a w czasie deszczu - dłuzszej pracy umierały - wracały do pozycji 0
zmien elektomechanika - na pewno pomoze Przekaznik i silnik OK - problem tkwi w przełaczniku przy kierownicy u mnie tez mowli ze jest OK w koncu metodą prób i błedów sprawdziklem wszystko Silnik - nie wiesza się Przekaznik - nowy Przełącznik przy kierownicy zdemontowałem włączyłem go na którko w domu i po ok 15 - 20 minutach się wieszął działał tylko na najwyzszych obrotach jezeli nie chcesz go demontowac puść przez niego prąd - tzn wbij igłe do masy na nim i na ułamek sekundy dotknij napięciowym z akumulatora pomoze na zawsze lub na chwile. w sklepie nowy kosztuje od 180 - 250 na allegro od 10 do 50. Jezeli wycieraczki działają na najwyzszych obrotach to tylko wina przełącznika przy kierownicy Zrób tak jak mowiłem i bedzie OK u mnie w 525 e34 teraz jest wszsytko OK jak masz problem napisz na GG 1107035 pozdr. brokat_
|
Robin_Hood BMW Member Tarnów | 2006-05-10 10:08:17 |