| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2006-02-04 02:08:10 Spam
spamik tu spamik tam za SPAM z wami duzo dam na SPAM zawsze dobra pora SPAM i z rana i z wieczora poSPAMowac zawsze lubie nawet kiedy w nosie dlubie notek kilka wysle tu notek kilka wysle tam to jest wlasnie swietny SPAM tu BOBEREK tam BOBEREK taki ze mnie już SPAMerek czy to rolki czy rowerek zawsze wszedzie ja SPAMerek zawsze wszedzie gdzie sie rusze poSPAMować zawsze musze czy w poludnie czy to w nocy mój SPAM wszystkich zauroczy choc nie powiem są i tacy co SPAM tępią jak żołdacy zawsze wszedzie walczą z nami z walecznymi SPAMerami lecz tak łatwo sie nie damy wciąż wspaniały SPAM nasz mamy bedziem walczyć po kres świata SPAM DLA BABCI SPAM DLA BRATA SPAM DLA SIOSTRY SPAM DLA CIOCI niechaj każdy coś wypoci niech wymyśli strofek pare żeby dostać BOBRA kare to nie kara to nagroda oddać BOBRA wielka szkoda a wiec dalej SPAMuj bracie ten SPAM dobry masz po tacie zawsze wszedzie SPAMuj brachu bo jak nie to won do piachu wiec SPAMujcie ludzie dalej a ty druchu piwa nalej bo SPAM chociaż tak milusi czsem takżę strudzic musi choć zmeczenie ale miłe wczoraj za SPAM wodke piłem i wchodziła niczym woda chociaz czasem zdrowia szkoda lecz SPAM mimo kary wart jest zawsze tej ofiary SPAM to moja jest miłości bardziej wciaga niz gra w kości rano wstaje i tak czuje zaraz chyba poSPAMuje czasem w nocy śniąc na jawie w drobny SPAMik sie zabawie lecz ja tego nie żałuje bo potrzebe taką czuje czy to środa czy sobota na SPAM zawsze jest ochota SPAM jest dla mnie niczym woda na coś inne czasu szkoda ja SPAMować zawsze musze bo inaczej sie udusze jade w góry lub na plaże lecz o SPAMie ja wciaż marze czy to w pracy czy od świeta mój SPAM każdy zapamieta nawet leżac w kupie błota poSPAMowac jest ochota wiec sumujac tych słów kilka SPAMik dla mnie - cudna chwilka zawsze wszedzie gdzie nie stoje ja SPAMowac sie nie boje chce SPAMowac przez lat wiele RAZEM Z WAMI PRZYJACIELE |
profil-usunięty | 2006-02-04 08:51:53 Hahaha no i się wydało ![]() ![]()
Q, ale z Ciebie poeta niezły ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2006-02-04 11:42:34 za dlugi jak na mnie
ale nastpenym razem postaram sie dac Ode do Spamu wlasnej roboty... tylko musze takowa sklecic ![]() |