| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-03-03 11:06:29 Witam szanowne gremium speców od zagadnien czysto technicznych.
Dzis zwracam sie do szanownych kolegow z takim oto pytankiem. Od razu zaznaczam ze nie jest to problem albo pytanie co robic bo mam stresa ale pytanie czysto techniczne. A wiec do dziela: Ostatnio podczas malej dolewki oleju moim zadziornym okiem przegladajac tu i owdzie wnetrze mojej corollki zauwazylem przez otwor wlewowy oleju ze gładz moich krzywek rozrzadu jest chyba inna niz powinna byc albo jak mi sie wydaje inna niz nawet pół roku temu. Co to jest czy to normalne zjawisko co moze byc przyczyną czy u was powierzchnia krzywek wyglada podobnie ? Problem zaintrygowal mnie tak ze postanowilem o tym napisac. Na koncu daje gotowe linki z fotkami ktore mozna jeszcze powiekrzyc klikajac na nich 2 razu
Obrazek 2 Obrazek 1 pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Cromm dnia 2006-03-03 11:08:01 ] |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2006-03-03 15:00:42
|
looqasch T E L E T U B I Ś ![]() .... | 2006-03-03 16:46:41 U mnie są 4 silniki z toyek i tam kilka innych też. I każdy ma jakieś tam ślady zużycia ale są gładziutkie (zapolerowane).
Nawet mam tu taki wałek ktory jest już obniżony o ok 2 mm ale jest zapolerowany na gładko aż się świeci. |