MotoNews.pl

Moze oesik???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolo Kłaja (jezeli ktos by nie wiedzial gdzie to jest to wytłumacze ok 17km od centrum NH) Mam wypatrzona wpanialom trase pod oesik trasa full wypasiona piekny szuter bez dziur z jena fachowa chopą (dosc delikatna ale foty maxymalne moja bestia oderwala sie 4 kolami od ziemi na wys ok 1m- miazga) Z maydayem wybieramy sie na teni oesik dlugosc ok 2.5 km droga zamknieta dla ruchu rogatka( tak sie sklada ze mam klucz do tej rogatki) Doznania niesamowite chcemy tam jechac za 2 tyg w sobote rano na caly dzien i wyszalec sie do woli. Jezeli ktos mial by ochote to dajci znac mysle ze jezeli ktos pojedzie to nieporzaluje!!! Uriel uklony w twoja strone wymarzona trasa dla tylno napedowca. Czekam na jakies wypowiedzi lub opinie na ten temat ewentualnie inne propozycje!!!

Szacuneczek

hmm jak tylko bede w krakowie,bede mial skim sie zabrac i bedziecie mnie tam chcieli to chetnie - ale na caly dzien??planujecie jakies ognicho albo grilla??

Nooo brzmi bardzo zachecajaco ale tez zadlugo nie mogl bym (jesli wogole dam rade) zobaczymy

Ale super pomysl

Mapka to sie chyba tyczyla tego tematu Corn mapka nic Ci nie pomoze jezeli bedziesz chetny to ustawimy sie gdzies w NH sobotnim rankiem i pojedziemy razem bo ciezko tam trafic Mef nie widze przeszkod zebys jechal wrecz bardzo chetnie jak bedziemy ustawiac sie w NH to moge po ciebie podbic. Acha jezeli ktos ma jakis fajny stoper to jest mile widziany bo moja komorka nie jest nalepsza

Szacuneczek

Zapomnialo mi sie nie musicie byc caly dzien to bylo tylko tak wstepnie powiedziane ja mysle ze jagbysmy tam byli ok 10 to zabawa potrwa gdzies max do 12 a z tym ogniskiem to dobry pomysl mozna by go zrealizowac tyle ze nie wiadomo jaka bedzie pogoda bo jak taka jak dzis to

Szacuneczek

ok misek bede wdzieczny jakbys po mnie wpadl a tak na powazne trzeba by sie cos zastanowic nad jakims grilem tylko jak zniknie ten snieg i bedzie cieplo.co do miejsca na grilla to moze ty masz misiek miejsce na ogrodzie gdzies zrobic a jak nie to przeczowam ze cos wykombinujesz.ja zapytam brambiego-moze cos taniej kielbaski zalatwilby

fajna sprawa jak bedziecie jechac to dajcie znac bo tez bym sie przejechal zobaczyl jak WRC sie sprawuje na szutsze

Czesc Sliwek. A co to za WRC posiadasz?

Corn to wrc to cos w stylu andre-tzn niesugereuje ze jest to maluch ale raczej chodzilo mi o ten tex z subaru

pomysl rewela
kiedys poszalalem sobie na takowej trasce w lesie, szuterek te sprawy, co prawda nie swoim autkiem i FWD ale faktycznie zabawa jest piekna,
z checia bym sie tam wybral, ale nie wiem jak bedzie w tym tygodniu, niestety nie jestem wlascicielem PKN oRLEN SA a przeca zlot bedzie to sie trzeba tez zaprezetowac ale na pewne predzej czy pozniej trzeba bedzie tam pojechac, no chyba ze Misiek masz ten "klucz do raju" tylko chwilowo i teraz??? Mam nadzieje ze nie

Wrc to Sliwek nie posiada widzialem w poprzednia niedziele rankiem ale jego srebrny siej (SC) ma wydzir zywcem wyciagniety z lancera N grupowego miazga takiego wydziora z takim klangiem nie slyszy sie co dzien Jak uslyszalem to juz poczulem sie jak na krakowskim który zbliza sie szybkimi krokami (co do autka to sie chyba nie myle ze to twoje???) Dokladnie o tym oesiku napisze bo szuter pierwsza klasa i serdecznie zapraszam bo az milo slucha sie takiego ryku dokladne Inf pojawia sie w tym temacie ale Sliwek miesce masz pewne bo max moze jechac do 10 autek wzgledy wyzsze tzn na tyle mam pozwolenie od znajomego z lasow panstwowych

Szacuneczek

Uriel o klucz to sie nie martw narazie jeszcze bedzie a oesik ma byc nie w ta sobote a w nastepna nie jestes sam bo ja tez wlascicielem PKN ORLEN SA nie jestem ale RWD to stworzone jest do tej trasy i moge Ci zagwarantowac ze zadna felcia na drodze nie stanie Zapraszam
Szacuneczek

Misiek niechce cie martwic ale Sliwek niema SC tylko cos innego(niech sam sie przyzna).SC ma kolega Kaczy który moze przy dobrych wiatrach bedzie w piatek-zobaczymy

Wieczka

Hehe nie zgadles niestety to nie moj SC hmm widac jest wiecej aut WRC niz moje

Misio nie wiem czy pamietasz ale juz sie widzielismy na pasie
Wtedy co ogladalismy dziewicze nalepki Kamikaze. Piliscie herbatke w twojej besti

hmm co do tego jakie mam autko to hmm sportowe to napewno a co do modelu to hmm powiem tyle 105 ciekawe czy ktos zgadnie jaka marka

Wóercowskie pozdrowionka

Spokojnie Sliwek raz wystarczy jak napiszesz

Skoda?

Tak dokladnie
WYRALES!!!

nagroda to uscisk mojej prawicy

Pozdrawiam

Ups no to wtopa Chyba ostro cos mi sie pomylilo Zle skojazylem sorki Śliwka_Wrc
Pamientam Cie ze zlotu i twoje czerwone Wrc 105 chyba s wkoncu skodzina ( Kumpel swego czasu tez taka posiadal i nazywalismy ja Babcia ) Tylko twoja xywa mi sie pomylila wiec sorki. A skoda to naprawde dobre autko tylko kumpla egzemplaz mial jedna wade przy 118 otwieral sie showek sam od siebie!!!

Szacuneczek

Cytat:
2003-04-08 16:39:29, Misio007 pisze:
A skoda to naprawde dobre autko tylko kumpla egzemplaz mial jedna wade przy 118 otwieral sie showek sam od siebie!!!

ten text mnie rozwalił.Sliwek a tobie co sie robi przy 118??bo to chyba kazdy egzemplaz ma cos innego

Mef ten temat dotyczyl oesiku a nie co sie dzieje przy 118!!! To ze ja zboczylem z tematu to jedno ale takie zeczy nie przystoja MODELATOROWI!!! Oj nieładnie nieładnie jaki ty przykład dajesz???

BRAK SZACUNKU

skoro zaczoles to tez skonc a jak ci to tak bardzo przeszkadza ze zboczylismy z tematu to moge zamykac kazdy temat w ktoorym jest choc slowo nie na temat.