| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dominikk F&F Wolny Słuchacz :) 126 problemów :) Gdynia | 2006-01-31 17:29:54 sprzedam siemensa c65..
modelu chyba nie trzeba przedstawiac
stan dobry technicznie sprawny nosi normalne slady uzytkowania... nie mialem nigdy pokrowca wiec wiadomo ze jest nieco porysowany... nie gubi zasiegu mikrofon jak i glosnik wpozadku wiec podczas rozmow nic nie przeszkadza nie ma zadnych szmerow itd. gratis kilka gierek 100 muzyczek kilka tapetek kilka animacji kabel do kompa plytka z programem do kompa ogolnie telefon calkiem przydatny... cena 190 zl sadze ze nie bedzie wygorowana niestety nie mam pudelka i instrukcji ale to chyba nie problem
bateria juz troche zurzyta ale trzymaa 2 dni przy spokojnym uzytokwaniu(spokojnym jak dla mnie czyli ok 20-20 min dziennie rozmow i kilka smsow ) albo 3 przy praktycznym braku uzytkowania wiec praktycznie zawesze idac spac mozna go poprostu podlaczyc do ladowarki a rano budzisz sie i telefon znow ladnie naladowany
wchodzi w gre tez zamiana z doplata dla mnie na erona r310 w dobrym stanie lub erona r380 , t65 , t39 , t28 , t20 jesli jest ktos chetny zapraszam na priv a jakos sie dogadamy czekam na oferty
najlepiej z 3 miasta bo wiadomo jak to jest zawsze z przesylkami
pozdrawiam... jak cos to na priv zapraszam [ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-01-31 22:07:23 ] |
dominikk F&F Wolny Słuchacz :) 126 problemów :) Gdynia | 2006-01-31 19:42:59 albo zamienie na dwa pasy schrotha 3 pkt w dobrym stanie(dla pilota i kierowcy) bez napinacza montowane na sztywno... |
dominikk F&F Wolny Słuchacz :) 126 problemów :) Gdynia | 2006-02-01 22:00:53 ODŚWIERZAM.... |