ZDJĘCIA ze spotkania Lasombry, Łukasza i KeyJey"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Espero KeyJey'a

Lasombra w swojej furze

Porównanie wysokości najwyższego i najniższego samochodu w Klubie

Fotki grupowe - zielony Lasombry, wiśniowy mój, srebrny KeyJey'a

Niebieskie zegary KeyJey'a zrobione tą samą techniką którą propaguje Mr.PYCEL

...a tak wygląda Lasombra - administrator naszej strony Klubowej

W powyższej galerii jest w sumie 38 fotek i wszystkie łądują się prawidłowo - wszystkie się otwierają...
Jeśli jednak zdarzy się tak, że któryś z was nie będzie mógł za pierwszym razem obejrzeć wszystkich fotek na raz, oznacza to, że dane zdjęcia byłu już zbyt częśto przęglądane i jest to pewne ograniczenie spowodowane przez ONET (bo tam są umieszczone zdjęcia...) - zatem trzeba spróbować zajrzeć tu troszkę później...

O matko przenajswietrza!! Jak mozna wozic tyle benzyny w baku? To nie jest niebezpieczne??

RANY ALE WYSZEDLEM NATYCH FOTKACH !!!
O W MORDE !!!
CHYBA JEDNAK NIE POWINIEENS ICH WRZUCAC DO NETU DZIECI MOZNA STRASZYC

Mam pecha! Nie chcą mi się otworzyć fotki chociaż kilka razy usiłowałem je obejrzeć. Będę próbował do skutku.

Pozdrawiam

Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.

Ptaszyna ile razy mam to jeszcze napisac... ?
W momencie kiedy przelacze na gaz wskaznik pokazuje mi ilosc gazu aczkolwiek benzyny mam tez calkiem calkiem - ostatnio wlalem za 60 PLN

Jeśli macie IE to po kliknięciu na miejsce obrazka wybrać trzeba "pokaż obraz" - ale nie o to chodzi - Panowie : Jak często myjecie swoje auta i jak często nimi jeździecie ?? Ja jeżdże codziennie i nie udaje mi sie utrzymac auta w takim stanie !

Myją auta przed każdą sesją zdjęciową
Wszyscy macie koła 14`` a jednak róznie się one prezentują, jednak kształt felgi ma tu duże znaczenie.
U Lasombry robia wrażenie 15 natomiast u Łukasza (zdjęcie tyłu) jakby miał założone pierścienie dystansowe - a może ma?

No panowie powiedzcie cos ...
Tyle sie nameczylem... pociolem sobie rece od tych super wyprofilowanych wewnetrznych czesci naszego kokpitu a Wy nic

Cytat:
2003-04-04 15:42:00, KeyJey pisze:
No panowie powiedzcie cos ...
Tyle sie nameczylem... pociolem sobie rece od tych super wyprofilowanych wewnetrznych czesci naszego kokpitu a Wy nic

Za słabe to podświetlenie...

Keyjey testuje wytrzymałość dachu

najniższego????? nie widze fotek.......ale jeżeli mowa o wysokości......to nic nie przebije esperynki Lega....pod którą można wsunąć paczke szlugów....

Łukasz, moglbys zrobic cos z tym wlewem gazu, przeinstalowanie go pod klapke np bedzie kosztowac ze 30zl a jaka roznica w wygladzie na "+".

Tomek ale ja nie mam zadnych spoilerow... czysta seria biorac pod uwage wyglad... dolozylem jedynie alumy a poprzedni wlasciciel wymienil tylne amorki na KYB.

Dominik pytal jakie sprezyny... seryjne nie wiem dlaczego takie niskie... w kazdym razie dowiedzialem sie ze poprzedni wlasciciel sciagnal samochod z salonu z Niemiec.

Ja mam identyczny samochodzik (model) jak KeyJay - pierwszym właścicielem był jakiś ważny koreaniec z Żerania - mój też jest niżej zwieszony niż wszystkie Esperaki - co zauważył Pycel i faktycznie - jak się przyjżałem to jest sporo niższy od wszystkich innych Esperoli - jedyne co było grzebane przy tym zawieszeniu to wymiana (przez poprzedniego właściciela) amorków na Sensatracki.

Wydaje się ,że mamy z KeyJayem jakieś limited edition

Dopiero teraz mogłem to wszystko zobaczyć
Łukasza i KeyJeya znałem już ze wcześniejszych zdjęć, ale Naszego ADMINA widzę pierwszy raz i nareszcie !
KeyJey, budziki są super - ja już nie mogę się doczekać akcji wysyłkowej Wojtka
Czy zdjęcia budzików zrobiliście na tym spocie, czy gdzieś w ciemnym miejscu ? Chodzi mi o opinię Zoltara, że są słabo podświetlone
Panowie, gratulacje za kolejny udany fotoreportaż

Ps. Lasombra, nie bądź taki skromny !

Nie, no nie, ja juz nie moge patrzec na tak czyste Esperynki!! Moze dla odmiany moja, dodam, ze kilka dni wczesniej zagrzebalem sie w blotku na tyle, ze potrzebny byl traktor z pobliskiego lotniska by mnie wyciagnac!

Ptaszyna wstydź się, co za niska kultura użytkownika

Kultura wysoka (tylko zawieszenie wciaz za niskie ), przeciez nad blotkiem nawet kurzu nie ma!!

PRAWDA CZASU, PRAWDZA EKRANU!!!