MotoNews.pl

Pamięta ktoś jeszcze o Nas

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozdro Dla wszystkich

No jasne że pamięta.

O kim?
I co to masz w profilu za ekhem no ten teges noo samochód?

Kajo: Trzyosobowy skład ze Skierniewic, ktory czerwonym, ziejącym ogniem DFem 2.0 DOHC zawitał na nasz zlot w Toruniu...

Ahaaaaa
Dzięks za uświadomienie i pozdro

Cytat:
2006-02-01 11:21:19, jacek_s pisze:
Kajo: Trzyosobowy skład ze Skierniewic, ktory czerwonym, ziejącym ogniem DFem 2.0 DOHC zawitał na nasz zlot w Toruniu...

Dokładnie tak fotka >>>

Postaramy się stawić w sielpi na ogólnym zlocie ale jeszcze sie okaże w kąplecie czyli my bryka ,Marco nasz opiekasz chopen hymm pewnie czerwonym kąbi bedzie rywal do (czerwonego fiata kąąąbi) i Roberto którego niebyło znami w toruniu a no bym zapomniał jeszcze nowy jest jeden ale jeszcze niewiem ja sie rozpatruje na to wszystko ,wiem jedno musze odchamić chłopaków bo troche podupadli na duchu

[ wiadomość edytowana przez: PrezesHerbert dnia 2006-02-01 11:33:49 ]

im więcej czerrwonych kąąąąąąąąbi tym lepiej!!!! ja się cieszę założymy frakcję czerwonych fiatów kąąąąbi!

tak wogóle ci co nas niewidzieli tu jest pare naszychyfotek strona narazie kuleje alew foty są www.fsoclub.ovh.org

Cytat:
2006-02-01 11:54:19, PrezesHerbert pisze:
tak wogóle ci co nas niewidzieli tu jest pare naszychyfotek strona narazie kuleje alew foty są www.fsoclub.ovh.org

Powinno być www.fsoclub.ohv.org hehehe

ot: prezes, przyloz wieksza wage do interpunkcji i literowek, blagam.

Cytat:
2006-02-01 14:34:51, PAGAN pisze:
ot: prezes, przyloz wieksza wage do interpunkcji i literowek, blagam.

Jestem dyslektykiem kurna panie Pagano

ale masz worda w komputerze, hehe!
pamietamy, pamietamy!
pozdrawiam!

Na Teutatesa! W Skierniewicach chyba w ogóle nie ma służb miejskich, które zajęłby się zalegającym śniegiem. Hałdy ze śniegu na 2 metry (np. przy Albercie), po uliczkach osiedlowych ledwo się da przejechać (o wymijaniu nie ma mowy), z parkowaniem ciężka sprawa...

Właśnie dotarłem i jestem w szoku