Szukam programu fiat EPC pl.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie ma może ktos ten program??bo w necie nigdzie nie moge znaleźć a niemam siana zeby wysolić 70zł.

a nie chodzi Ci o epera - katalog częśći fiatowych?

nie potrza mi EPC bo tam jest wszydtko pokazane karzdy model silnika moge rozebrać na częsci itp.podane tam sa wszystkie wymiary całych podzespołow itp.a ten katlog co o nim muwisz ma tez taka opcje??i skad go wyczasnąć??

zapytaj na forum centomanii. o ile pamiętam jest tam wszystko pokazane z wymiarami itp + ceny

ok dzięki.juz tam wbijam choć bym i tak wolał miec private EPC w domu.o mam juz autodate 2004 i 2005

baryla tylko nie zapomnij uzupelnic profilu jak sie bedziesz o cos pytal bo zje..a jak psa

właśnei coś mi nie idzi etam ta rejestracja:/ kij może jest tak to zarejestrowany i by sie zapytał był bym wdzięczny bardzo bo zależy mnie na tym programie

Eper na DVD moge ci najnowszą wersje nagrać. 40 zł

Cytat:
2006-01-30 20:02:31, Hycelius pisze:

cos drogo jak na poznan

a co na tym twoim dvd by niby miało byc jak to zajmuje 3cd napisz mnei dokładnei co tam jest i czy jest tak naprzykład jak EPc mercedesa ze jak składałem to wszystko rozłożone było na częsci i każda srubka co do czego ładnei narysowane.a te 40zł to z przesyłką??

Cytat:

Na DVD jest dobre jak dużo i często z tego korzystasz. Jeśli jednak sporadycznie ktoś chce czegoś poszukać to wystarczy chyba to:

Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy - >> EPER online <<

dzięki rejs ale mi bardziej chodzi o to żeby były rysunki np cały silnik na rysunku w częsciach takżeby morzan było zobaczyć co jak wygląda itp. wiem że tak jest w epc w miecedesie i w volvo bo z tymi miałem stycznośc.mi bardziej chodzi oto żebym mial obrazowe różnice a nie tylko katalog częsci zamiennych

A powiedz mi heniu co tam niby jest jak nie rysunki? Toć poklikaj troche: >> KLIK <<
Oprócz tego, że każdą najmniejsza pierdołe masz na obrazku to jeszcze jest do niej szczegółowy opis >> KLIK <<
Cytat:

877205 - SWORZEŃ
Dostępność: - Tak

Rodzina: AX02 - CZESCI ROZNE ZESPOLOW GLOWNYCH

Makro rodzina: A
Symbol skonta: M

Ilość minimalna w opakowaniu: 10
Jednostka miary: Num

Waga w gramach: 6
Cena: 2,23 PLN

Cena z VAT-em: 2,72 PLN

Czego jeszcze więcej Ty chcesz . Może animowane obrazy jak sie czesci składają do kupy i silnik zaczyna pracować?

dobra spox rejs juz doszedłem co i jak apoczatku sie zamotałem ale jest już ok.dobry program bo za darmo

Cytat:

za darmo mozna z emula sciagnac. 40 zl

zoltarku to jak możesz to pociśnij linka bo ja z emula jeszcze nic nigdy nie goliłem i nie miałem z nim do czynienia a jak tam wygląda sprawa z transferem??

w linku rejsa jest eper. nie najnowszy ale jest. mysle ze styknie. zmien sobie tylko jezyk na polski i jedziesz. a najnowsza wersja zajmuje 1,6gb. sciag se emula i ciong go

na emule'u znalazlem zarowno epc fiata jak i emera...odpowiednio 570 mb i 1,2 gb

ok panowie a jaka wersje tego emula mam zgolić sobie??bo w tym programie jestem ciemny i nic o nim niewiem ja porzyczam sobie kopie bezpieczeństwa od zawszez dc++

www.emule-project.net bodajze. najnowsza wersja to 0.47a