[zamienię] kompletną deskę do Łady 2103/2106 na obrotomierz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamienię całą kompletną deskę do Łady 2103/2106 + konsole pod radio (bez maskownicy na głośnik) na ładny okrągły obrotomierz na 4 cyl. w oddzielnej obudowie, na nóżce do montażu ma desce. okrągły, średnica min 7 cm. Oczywiście sprawny.
Deska jest bardzo ładna, idealna do zamontowania w DF-ie, w bardzo ładnym stanie, wykończona okleiną drewnopodobna - jak wszyscy wiedzą są tam osobne okrągłe szybkościomierz, obrotomierz, zegarek, wskażnik temperatury cieczy, wskażnik poziomu paliwa i wskażnik ciśnienia oleju. Nie sprawdzałem czy wszystkie działają ale wyjąłem deskę z auta sąsiada ( z którego zreszta wyjąłem silnik, skrzynie, drzwi itp) który 10 lat temu rozebrał Ładę żeby zrobić blacharkę i zrezygnował. Acha, to jest cała kompletna deska, wraz z nawiewami itp a nie tylko same zegary.
Odbiór w Krakowie - deske będę mógł przywieżć do Krakowa za jakieś 2 tygodnie.
A oto zdjęcie identycznej deski - jakby ktoś nie wiedzial jak to wygląda.

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-08-09 21:51:19 ]

hmm.. a nie sprzedalbys samych tych malych wskaznikow osobno(temp, cisn. i paliwo)? jezeli tak to sa ile.

No niestety, bo jak nie znajdzie się chętny na zamiane na obrotek to po prostu sam zalożę cała deskę do swojej Ładzianki
Co do obrotka to chodzi mi coś w tym guście

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-08-09 23:13:17 ]

I co? nikt nie chce zamienic jednego zegara na 6 + deskę i konsolę???

obrotek w tym guscie mam, ale nie ma raczej 7cm....jest mniej wiecej srednicy tych malych zegarkow z lady. Jesli Cie interesuje to daj znac. Mam tez okragly obrotek od skody 120, srednica interesujaca Cie, ale niestety do zabudowy. Jesli sprawa nie jest super pilna to wykombinuje jakis wiekszy obrotek na stopce.

Pozdrawiam

Pewnie że nie jest to pilne. Jednak zalezy mi na wiekszym obrotku, żeby jednak te 7 cm jednak co najmniej było. A jak proponowałbyś rozwiazac sprawę przesłania deski do Szczecina? Prawdę mówiąć jeszcze nic tak dużego nie wysyłałem więc nie wiem? Poczta, kurier czy jak?

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-08-10 01:54:40 ]

Jako że Kosa się nie wypowiada to ponawiam ofertę

wypowiadam sie deska zostalaby w krakowie, mam tam paru znajomych ktorzy mogliby to odebrac, a obrotka poszukam.

No to super. Czy mam uważac sprawę za zaklepaną?

Cytat:
2005-08-10 22:47:25, andrzej_krakow pisze:
No to super. Czy mam uważac sprawę za zaklepaną?

poki co tak. Daj mi troche czasu, jak chcesz to moge Ci wyslac ten maly obrotek i w miedzyczasie szukac wiekszego

Nie ma pośpiechu, zresztą ja tez w domu bede dopiero za jakies 2 tyg. to wtedy fanty przywioze do Krakowa

wiem, że sprawa niby zaklepana, ale czy do zegarów dorzucasz czujniki?

Czujnik ciśnienia oleju wraz z trójnikiem gdzieś się poniewiera i da się go znależć. Czujnik temperatury płynu musiałbym poszukać - gdzies był ale może być problem z odszukaniem - ale taka pierdoła kosztuje z 5 zł

No i odświeżam temacik bo Kosa131 w końcu się nie odezwał.
Z tym że nie chce juz zamiany na obrotek bo juz kupiłem tylko chce się pozbyć całości
Cena - 100 zł - tyle mnie to kosztowało, nie zarabiam na tym ani złotówki.
Jak ktoś uważa że to dużo za dużo to niech nic nie pisze.

andrzej_krakow
Sory..Za OT.
Ale w jakiej ładzie był montowany predkościomierz okragły do 160km/h??Niwa??

Cholercia nie wiem Chyba w 2105

zaklepuje deske ,

Cytat:
2006-02-12 11:23:42, Termit pisze:
zaklepuje deske ,

No to OK, moje namiary masz w profilu