| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
HEVA Senator B 3.0 24V Bydgoszcz | 2003-04-06 12:33:49 Ja też miałem podobny rebus, ale z przodu!!! Po długim dochodzeniu podczas oglądania fotek silników zajarzyłem! Są to przewody z wtyczkami do podłączenia amortyzatorów. Następnie natychmiast wskoczyłem do auta i zerwałem zaślepkę, gdzie powinien być przełącznik do regulacji zawieszenia. I??? Jest gniazdo!!!! Zapodam przekaźnik, pomierzę, czy jest napięcie w gniazdku, załatwię wtyczkę i być może dostanę gdzieś używane pompowane amory i założę - jak mam fabryczną regulację to czemu by tego nie zrobić? A używane dlatego, bo kasa za nowe jest odlotowa. Coś koło 750 zeta za sztukę... dramat. |
maryjank DEADSOUL Opel Omega A 2,6 CD ... Wałbrzych | 2003-04-06 16:45:53
Z kąd masz takie ceny!ja kupiłem rok temu za 680 zł 2szt . oryginalne GM regulowane .KRUK OPEL WROCŁAW zareklamowałem go tu pare dni temu. |
HEVA Senator B 3.0 24V Bydgoszcz | 2003-04-06 17:18:35
Jezu, sorry - za parę miało być. Ale 7 stów to i tak niemało, hehe. Pamiętam jak do Toyoty zmieniałem to sztuka do przodu 120 zeta... no cóż, trzeba będzie nadwyrężyć portfel, ale to jak mi odbije i będę chciał na 100% zmieniać. No chyba, ze tak jak pisałem - znajdę używane np. z rozbitka |