Panowie ze śląska ... 2 opony potrzebne... PILNE... :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Po sluczce ktora mialem jakis miesiac temu pojawilo sie bicie na kolach... dzis bylem u "oponiarza" i ... lewe kolo ktore wiodac dostalo jakies tam uderzenie jest lekko krzywe a z prawego wystaja druciki...
qrde zima sie konczy... nie bede inwestowac w nowe zimowki zwarzajac ze auto juz praktycznie jest sprzedane ...
nie ma ktos moze 2. szt. zimowek zeby dojezdzic sezon???

zalozyl bym letnie (prawie nowe pirelli p500dragio) ale to na naszych drogach prawie jak zamach na siebie...

POMOCY...

P.S. od razu sorry jesli ktos w innym dziale sprzedaje oponki ale najpierw napisze bo auto w poniedzialek wyjezdza znowu w trase...

nie no po prostu pieknie... nigdzie nei ma dwoch uzywek dla mojego esperaka ((

Może Raffsa jest w stanie odpowiedzieć gdzie w Twojej okolicy jakiś serwis handluje używkami ??...weźmnij no i pyknij mu na priva zapytanko

u mnie znalzły by sie moze 2 letnie łyse ale z zimówkami ciężko..

EDIT

mam jedna zimówkę good year Ultra Grip 5... stan bieżnika ok 3mm
jeden barum bravuris z zjechany od jednej strony przez złą zbiżnosć

jeden hankook radial 866 .. stan w miarę ok

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2006-02-03 20:17:50 ]

ahhhhhhh
i nic... kolega raffsa tez bezsilny...
no coz jutro pomolestuje okolice telefonicznie... zobaczymy...

No i smigam na nowkach MATADORACH... Slowenski wynalazek... odpuszcze sobie czytanie opinii o tych oponakach zeby sie ew. nie przerazic )) ale tanie 150zl za sztuke

Cytat:
2006-02-04 12:24:11, ETomek_GT pisze:
No i smigam na nowkach MATADORACH... Slowenski wynalazek... odpuszcze sobie czytanie opinii o tych oponakach zeby sie ew. nie przerazic )) ale tanie 150zl za sztuke

Jest szansa, że nie będzie źle ....a już na 257% możesz być pewien, że o niebo lepiej niż na najlepszej nawet letniej czy "wielosezonówce".
Uważam że bardzo słuszną decyzję podjąłeś ...opisz za kilka dni swoje wrażenia z jazdy...sam jestem ciekaw

Pozdrowionka!

tak... a weic oponki pokonaly pierwsze 1000km

powiem tak... majac do wyboru frigo 1 a owe Matador ktore teraz mam na przodach ani chwili bym sie nie zastanawial i bym kupil...
jak by nie bylo 50zl taniej za sztuke a poza tym...
jazda po wodzie... lepiej trzymaja
jazda po sniegu/lodzie... moze minimalnie gorsza przyczepnosc, ale na autostradzie przy 120kmh po sniegu/lodzie jedzie sie ok
jazda po suchym ... podobnie jak debica

jednymi slowy nie zaluje ze w nie zainwestowalem zeby dojezdzic sezon, a i z reka na sercu polecam jesli ktos chce zaoszczedzic, slowency umia robic oponki ))

Ja w tej samej cenie kupiłem Kormorany snowpro... tez jestem bardzo zadowolony... (ojciec kupował w czechach)