Roletka A sedan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w mojej omie tylna roleta przeciwsłoneczna jest straszliwie poszatkowana, czy ktoś może wie czy pasuje od jakiegoś innego autka, bo objeżdziłem już wszystkie okoliczne szrotki i wszedzie to samo, jak by ktoś serię z automatu puścił. Może o B pasuje sama rolka?

Cytat:
2006-07-07 23:08:27, pTaSzOrEk pisze:
w mojej omie tylna roleta przeciwsłoneczna jest straszliwie poszatkowana, czy ktoś może wie czy pasuje od jakiegoś innego autka, bo objeżdziłem już wszystkie okoliczne szrotki i wszedzie to samo, jak by ktoś serię z automatu puścił. Może o B pasuje sama rolka?

Uderzaj do Mariosomegos, a nie grymasisz

Ja mam troche inny problem: roletka jest w stanie bdb jednak po rozciągnięciu jest ona jakaś taka jasno zółta (okropnie brzydka). Macie może pomysł jak to pomalować? Tam żeby sie nie wysztywniła i można było ją składać

Pozdrawiam

Cytat:
2006-07-08 09:59:09, Adrian_M pisze:
Ja mam troche inny problem: roletka jest w stanie bdb jednak po rozciągnięciu jest ona jakaś taka jasno zółta (okropnie brzydka). Macie może pomysł jak to pomalować? Tam żeby sie nie wysztywniła i można było ją składać Pozdrawiam

Moze sa jakies farbki w spray'u ktore by materialu nie usztywnialy za bardzo? Albo popytaj w sklepach z chemia domowa czy nie ma jakichs farbek, ktore pedzelkiem mozna by nakladac i pofarbowac sobie roletke w ten sposob.

Albo zostaje Ci Mariosomegos i zakupy

szukałem też rolety ale calej z półka bo umnie w A nie było wogóle,znalazłem u Pabelo posłał mi fotke i wygląda że roleta cała i niezniszczona ale miał na półce przykręcony stop więc u mnie nic z tego nie wyszło
być moze jeszcze nie sprzedał
dołączam adres od Pabelo ps_omega@poczta.onet.pl
zdjecie ktore posłal mi Pabelo moge posłać na e-mail