Kursy językowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi mi pogłowie pewna myśl i zrobiłem wstępne rozeznanie w tym temacie i czy 1200 pln za 120 h kursu językowego to dobra cena

A to chyba też zależy jak i gdzie...też w sumie mnie nachodzi ale najpierw chyba poćwiczę w kasetami. Ale jak coś zaczniesz to ja czekam na relacje jak to wygląda mniej wiecej cenowo i w ogole.

ja to bym kursował się na Akademii polonijnej w Cz-wie i wszystko zalezy od tego jak szef sie do tego ustosunkuje gdyż nie będzie to zbyt popularny jezyk

A jaki?

U mojej koleżanki firma wysylala na kurs angielskiego,moge ewentualnie zapytac ile kosztowało.

Cytat:
2006-01-30 20:23:40, storm pisze:
A jaki?

do momentu podjęcia decyzji/rozmowy z szefem nie powiem

Cytat:
2006-01-30 20:23:40, storm pisze:
U mojej koleżanki firma wysylala na kurs angielskiego,moge ewentualnie zapytac ile kosztowało.

jak masz możliwość i spytaj się też gdzie go robiła

Nie zapytam jak mi nie powiesz hihihi..... żartuje jutro sie postaram dowiedziec

Więc się dowiedziałam co sie miałam dowiedzieć.
A dowiedzialam się tylko ze ta kolezanka uczy sie metoda Callana ale za to płaci zakład pracy i uczą się juz drugi rok, ma sie dopiero rozeznac ile to kosztowało.
Co do stawki 1200zł za 120 godzin to cena raczej nie wygórowana bo wychodzi po 10 za godzine gdzie u nas za godzine angielskiego jakies 2 lata ona płaciła 15 zł i to po znajomości.

Cytat:
2006-02-01 16:47:44, storm pisze:
Więc się dowiedziałam co sie miałam dowiedzieć. A dowiedzialam się tylko ze ta kolezanka uczy sie metoda Callana ale za to płaci zakład pracy i uczą się juz drugi rok, ma sie dopiero rozeznac ile to kosztowało. Co do stawki 1200zł za 120 godzin to cena raczej nie wygórowana bo wychodzi po 10 za godzine gdzie u nas za godzine angielskiego jakies 2 lata ona płaciła 15 zł i to po znajomości.

jesl mnie pamięć nie myli to tą sama metodę bym się uczył

dzięki za info

Podobno bardzo dobra ta metoda. Zajęcia chyba codziennie o ile dobrze pamietam po godzinie, kucie słówek, i trzeba sie przygotowywać ale efekty widac.

Cytat:
2006-02-01 16:52:24, storm pisze:
Podobno bardzo dobra ta metoda. Zajęcia chyba codziennie o ile dobrze pamietam po godzinie, kucie słówek, i trzeba sie przygotowywać ale efekty widac.

nie wiem jak to będzie z tym językiem bo jest dość nietypowy

Japoński?

Cytat:
2006-02-01 21:54:57, storm pisze:
Japoński?

warm

Koreański choć dla mnie to jeden pieron

Cytat:
2006-02-01 22:03:17, storm pisze:
Koreański choć dla mnie to jeden pieron

warm

Rosyjski

bingo

Hehehe za trzecim razem

A co CIe tak na ten język wzięło?

zalecam wycieczke na wschoda w celach jezykoznawczych

Lub jakiś bazarek

Ale powaznie to to sie robi popularny i przydatny język.

ukrainski za niedlugo bedzie przydatny