MotoNews.pl

Ekogreen - bo sniegu napadało...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto sie dzisiaj pisze? trool proponuje 18-19

ja bym chetnie pojechal ale z wieksza ekipa

Może, może - dobra koncepcja...

fiacior i trool beda na 19, qbk bedziesZ?

to niezbyt dobry pomysł... no chyba ze ktos lubi odsniezac plac samochodem, wpadać w ukryte studzienki. Podejzewam ze lezy tam niesłyc puch na pół metra do metra wysoki. Ja mam dosyc tego jebanego sniegu 2 razy dziennie przezucam tony sniegu by moc wyjechac z garazu i aby nikt sobie przed domeme nogi nie złamał

Cytat:
2005-03-07 17:57:23, LifeGuard pisze:
to niezbyt dobry pomysł... no chyba ze ktos lubi odsniezac plac samochodem, wpadać w ukryte studzienki. Podejzewam ze lezy tam niesłyc puch na pół metra do metra wysoki. Ja mam dosyc tego jebanego sniegu 2 razy dziennie przezucam tony sniegu by moc wyjechac z garazu i aby nikt sobie przed domeme nogi nie złamał

Pojedziemy - zobaczymy

Bede ale dopiero koło 20.00

stary co Ty gadasz, jakie studzienki

burza sie zapowiedzial, bedzie na 19

jeśli będe to późnym wieczorem

Cytat:
2005-03-07 17:59:19, SPAjK pisze:
stary co Ty gadasz, jakie studzienki burza sie zapowiedzial, bedzie na 19

Sa tam nieosłoniete studzienki w niektorych miejscach. kiedys bylu na nich opony

JAk odsnieze garaz to moze wam Olka przywioze

ja to moge sobie robic kreciolki, na dupie, buehehehehehehe!

A ja miałem Ekogreen pod garażem. 2 godziny odśnieżania odwalania tego pierdolonego, jebanego, skurwysyńskiego białego syfu

A ja zaraz wychodze z roboty, ale nie chce mi sie jechac na eko - musial bym auto odsniezyc, a do tego nie mam radia w samochodzie... wiec nigdzie nie jade

Cytat:
2005-03-07 20:46:22, Janio pisze:
A ja miałem Ekogreen pod garażem. 2 godziny odśnieżania odwalania tego pierdolonego, jebanego, skurwysyńskiego białego syfu

Janio wyluzuj - taka okazja do odśniezania zdarza się raz na parę lat. U mnie wokół domu są korytarze w zaspach.

Ja sobie odśnieżyłem 2 ślady do wyjazdu z garażu. ale narazie niepotrzebnie.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

ja dziś się przrkonałem że samochody typu Tico nie nadają się na głębszy śnieg ...poldolot bije je na głowe

Wróciłem - jazdy nie było bo jak można jeździć po 40cm śniegu - zwłaszcza na letnich oponach - prawda SPAjK i Burza

Zrobiliśmy zawody, kto się zakopie dalej i jestem pełen podziwu dla zimówek w Kratexie...

Ja jezdziłem po takim sniegu efekty opisałem w Nudzie

a moze koledzy wybiora sie w sobote na plac w Katach Wegierskich ?? Plac jest wielkosci 7x Eco i niema studzienek i latarni oraz jest rowno.
W razie czego sluze za pilota

http://www.etuning.pl/wkt/index.php?id=5&nr=21
troche fotek ze spotu WKT .

[ wiadomość edytowana przez: Koval_stm dnia 2005-03-08 13:27:02 ]

Gdzie jest ten plac w Katach Węgierskich? Czy to ta miejscowość koło mnie? Bo jakoś ze zdjęć nie mogę rozpoznać.

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2005-03-08 22:15:30 ]

Bp jest przy Łopuszańskiej.
a co do placu to raczej na priva bo niebiescy tez czasem czytaja takie fora