MotoNews.pl

POLDEK DRIVER nowe pomysły

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Chyba z sentymentu kupię

_GRA_

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: PAGAN dnia 2005-12-13 23:38:46 ]
[ powód edycji: uaktualnienie tematu waznego dla fascynatów gier ]

Tego to sobie nie odpuszcze

ja mam takie rajdy codziennie od 8:00 do 8:30 kiedy jade do pracy z bielan na sluzewiec i ciagle spotykam kogos, komu sie wydaje, ze jestem wyjatkowym chamem osmielajac sie jechac szybciej. raz zagralem w diablo i balem sie bardziej niz przypadkowej ciazy z przypadkowa panna, wiec podziekuje za ta gre i inne gry komputerowe

Nie przepadam za takimi grami - wolę prowadzić auto w niewirtualnej rzeczywistości, ale dla Tej zrobię sobie wyjątek

Widzę że jesteście nieobeznani w temacie, TA GRA TO POMYŁKA!!! To jest konwersja Maluch Racera. Zero grywalności i w ogóle padaka!!!!
Stracone 19zł jak nic!

Nie wierzycie - poczytajcie opinie kolegów z F&F
Maluch Racer

I 19 zł uratowane,można sobie kupić pifko

Powiem tak - jak na amatorską robotę to rewelacja, ale nie na komercyjną sprzedaż! ludzie, to nie afryka
Ta gra powinna być za 5zł najwyżej.....

Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, może coś poprawią.... Tylko że ja nie mam zamiaru tego sprawdzać za 19PLN

Cytat:
2003-09-23 21:52:54, Makaveli pisze:
Widzę że jesteście nieobeznani w temacie, TA GRA TO POMYŁKA!!! To jest konwersja Maluch Racera. Zero grywalności i w ogóle padaka!!!!
Stracone 19zł jak nic!

Nie wierzycie - poczytajcie opinie kolegów z F&F
Maluch Racer

Maluch Racer nie był taki zły

Zresztą proponowana cena PD jest i tak kilkukrotnie niższa niż Colina 3 A w Colinie można tylko pomarzyć o jeździe "naszymi" autami

Poldkiem bedzie sie jezdzilo jak maluchem w maluch racer. Tyle ze szybciej
zal wydanej kazdej złotowki, juz lepiej za te 19.90 wlac wache czy gaz i posmigac sobie po jakims szuterku
pozdro

Cytat:
2003-09-24 07:50:54, t_kucyk pisze:

Maluch Racer nie był taki zły

Zresztą proponowana cena PD jest i tak kilkukrotnie niższa niż Colina 3 A w Colinie można tylko pomarzyć o jeździe "naszymi" autami

w CMR2 jeżdziłem polonezem

a ja gdzies mam poldkow kilka do NFS3

Cytat:
Do dyspozycji dostaniesz 7 różnych "poldków", które różnią się zarówno wizualnie, jak i pod względem ilości koni mechanicznych pod maską. Każdy z nich ma także inne właściwości trakcyjne.

A można wstawić 2.0 DOHC na Volumex'ie albo chociaż podwoojnych Weberkach?
Jakby był Kant do wyboru to bym się pokusił o poszukanie w sieci/pożeyczenie ze sklepu do przegrania, ale skoro tylko poldki to czekam aż bedzie leżeć gdzieś na necie. Może ktoś by to na KaZee wrzucił?

Maluch racer trochę spycona gierka ale nie można wymagać grafiki rodem z CMR2 czy CMR3 za cenę 19zeta
Z tego co zauważyłem to jest dziwnie napisana. Wymagania sprzetowe sa wysokie jak na martwą i niezbyt porywającą grafikę. Gra się u mnie przycinała a w CMR3 grałem bez problemu Może sterowniki do grafy sie gryzły

Hej jeśli macie demko albo wiecie skąd je sciągnąć to dajcie linka. Przejżałem całą strone www.play.com.pl ale demka tam nie ma
Co do Maluch Racer to gierka mogła by być dużo lepsza, jednak jest dostosowana do polskich realiów (nawet zamało dziur w drogach ).

Może ma ktoś dojście do Poldka... do gry "MAFIA" ? ? ? ?

Cytat:
2003-09-24 09:17:16, bodziot pisze:
w CMR2 jeżdziłem polonezem

Bodziot, może masz jeszcze tą grę z plikiem Poldka jako samochód w grze? Pożyczyłbym sobie na przegranie

brakuje napisu na zegarze "Meria Blonie" ale mam nadzieje ze poprawia

Cytat:
2003-09-24 20:22:21, Waga pisze:

Bodziot, może masz jeszcze tą grę z plikiem Poldka jako samochód w grze? Pożyczyłbym sobie na przegranie

Bodziot i co z tymi patchami z poldkiem??

a co z demkiem ???? Prosze dajcie mi link

Cytat:
2003-09-24 19:45:13, Waga pisze:
Może ma ktoś dojście do Poldka... do gry "MAFIA" ? ? ? ?

Ty jeszcze Mafie meczysz? Moze chcesz trainera?
BTW - moze ma ktoś Poldka (ale lepiej Kanta) do GTA_VC ??
Co do Poldiego do Colina 2 to tez bym łyknął (ofcoz jeśli jest Kanciak to... ), a może są do CMR3 takowe?

ps. Tak przy okazji - ma ktoś dobrego trainera do GTA_VC? Bo te moje coś system wieszają - fakt, winda do przeinstalowania ale jeszcze troche chociaz...