[S]DAEWOO LANOS 1.6 16V FULL WYPAS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lanos 1.6 16v SX (5D) rocznik:2000 przebieg 139tys. srebrny metalik
Wyposażenie(pełne):
- ABS(juz ten nowszy typ 4 kanałowy firmy Bosch)
- Klimatyzacja
- 2 poduszki powietrzne
- wspomaganie kierownicy
- welurowa tapicerka
- pełna elektryka
- centralny zamek
- autoalarm
- wysokiej klasy sprzęt audio(CD JVC + 4 głośniki Pioneer)
- nowy komlet opon zimowych

CENA 12900ZŁ
do negocjacji
Auto naprawdę warte tych pieniędzy. Silnik po kapitalnym remoncie. Bardzo uszanowane, na bieżąco serwisowane. Przy 120tys. zrobiony komletny rozrząd. Wszystko jest udokoumentowane fakturami. Auto nie wymaga jakiegokolwiak wkładu finansowego.
Dysponuję profesjonalnym przyrządem do mierzenia powłoki lakierniczej oraz kompresji, także auto można dokładnie sprawdzić .

Zdjęcia muszę dopiero zrobić .

Kontakt tel. 606-137-558 lub pepton@interia.pl

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Pepton dnia 2007-09-15 13:18:33 ]

Cytat:
2007-09-15 13:18:01, Pepton pisze:
Lanos 1.6 16v SX (5D) rocznik:2000 przebieg 139tys. srebrny metalik Wyposażenie(pełne): - ABS(juz ten nowszy typ 4 kanałowy firmy Bosch) - Klimatyzacja - 2 poduszki powietrzne - wspomaganie kierownicy - welurowa tapicerka - pełna elektryka - centralny zamek - autoalarm - wysokiej klasy sprzęt audio(CD JVC + 4 głośniki Pioneer) - nowy komlet opon zimowych CENA 12900ZŁ do negocjacji Auto naprawdę warte tych pieniędzy. Silnik po kapitalnym remoncie. Bardzo uszanowane, na bieżąco serwisowane. Przy 120tys. zrobiony komletny rozrząd. Wszystko jest udokoumentowane fakturami. Auto nie wymaga jakiegokolwiak wkładu finansowego. Dysponuję profesjonalnym przyrządem do mierzenia powłoki lakierniczej oraz kompresji, także auto można dokładnie sprawdzić . Zdjęcia muszę dopiero zrobić . Kontakt tel. 606-137-558 lub pepton@interia.pl Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Pepton dnia 2007-09-15 13:18:33 ]

jednego nie kumam..skoro auto takie uszanowane to dlaczego silnik z tak symbolicznym przebiegiem mial juz remont?

Cytat:
2007-09-15 13:26:06, qbaj pisze:
jednego nie kumam..skoro auto takie uszanowane to dlaczego silnik z tak symbolicznym przebiegiem mial juz remont?

No właśnie to była zagadka dla wszystkich dlaczego ten silnik padł...
Po prostu nagle zaczął kopcić jak niewiadomo co...
A jak już się silnik rozebrało, to się wszystko robiło

Jeżdzony tylko na oleju Mobil 5W50. Zimny niegdy nie piłowany. Zresztą mój ojciec nie szaleje autem.

Ja też nie mogłem uwierzyć, że tak traktowany silnik padł

[ wiadomość edytowana przez: Pepton dnia 2007-09-15 15:19:15 ]

Ano może paść
Znam jednego jełopa, który w imie "zasad ekonomii" zmienia biegi przy 1500 obrotów w benzyniaku - "mniej mu pali"
Ci co wiedzą co dzieje się w silniku przy takim traktowaniu będą wiedzieć o co chodzi

Lanos szwagra choć leciał 185 na obwodowej (1.5 100 kucy)

To jak się okazało na dwóch garach miał kompresję po 7... Silnik chodził równo... Nie brał oleju... Pewnie zaworami puszczało

Witam!!

NOWA CENA 11900ZŁ

Jakby ktoś był zainteresowany to fotki mogę wysłać na maila

Pozdrawiam