Hyundai s-coupe alumy!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy ktoś się orientuje jakie w hyundaiu jest ET bo mam możliwość kupienia alumów z et 38 i niewiem czy będą pasować a może ktoś ma do sprzedania alumy do s-coupe rocznik 93
Czekam na odpowiedź i propozycje
Pozdrawiam
Dj_Run

Ja myslalem o sprzedazy swoich.Mam oryginalne hyundaia.Rocznik 93 A jaka cena Cie interesuje?? Bo ja myslalem o zamianie po prostu na wieksze w jakims komisie

POZDRAWIAM!!!!!!

A jaki masz rozmiar ich ?????
I jaką cenę byś chciał za nie i jakie masz na nich opony ????
szerokość, wysolość i stan ????
Z tyłu masz tarcze czy bębny ?????
Czekam na odpowiedź

było juz o felgach do Scoupe..... szukajka

Oponki musial bys sobie kupic bo moje sa juz zupelnie lyse. Po za tym chyba decyduje sie na sprzedaz s-coupe wiec sprzedam je raczej z aluskami. MOze kos predzej sie zdecyduje.

Z tylu mam bebny. Cena do negocjacji.W sumienawet niewiem ile sie takie cenia.Musze sie rozejrzec.POZDRAWIAM!!!!!!

PS Jesli ktos jest chetny na kupno mojego scoupe prosze o kontakt tel 600092336 gg 8981256 lub priv

Witam, nie wiem jak to jest z ET w s-coupe, ale może jest podobnie jak w poniaczu - czyli 38 (13cali, szerokość 5,5J takie felgi mam na zime), natomiast w lato mam założone alu z ET 35 (15cali, szerokość 7J), oponki przy tych alu to max 195, przy 205 przycierały o amortyzator z tyłu. Pozdrawiam.