MotoNews.pl
5 126 p cabrio (137633/53) - PT

126 p cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pilnie potrzebuję fotek przerobionych maluchów na cabrio a najlepiej jak by ważył 550 kg

wysoko stoi bo był w trakcie prac

Cytat:
2006-03-05 09:47:25, emu1 pisze:
najlepiej jak by ważył 550 kg

wszystkie seryjnie produkowane cabrio (nie mowie o maluchach tylko wogole) waza wiecej niz nie-cabrio - wzmocnienia. Niektore pociete maluchy moga wazyc mniej niz seria ale sobie sam odpowiedz jak to sie przy dzwonie zachowa...

niema mozliwosci na B1 malucha kup mikrusa zreszta na aledrogo bylo pare aut na ktore wystarczalo B1

Cytat:
2006-03-05 12:22:27, Mrozus pisze:
niema mozliwosci na B1 malucha kup mikrusa zreszta na aledrogo bylo pare aut na ktore wystarczalo B1

a świątkowy maluch zarejestrowany na b1 to niby co?

U na sw okolicy z tegpo co wiem też pomyka jeden zarejestrowany na B1 gość bodajrze nazywa się Tomaszczyk malec taki oliwkowy kolor jechał jako zamykający w ostatniej Wiśle zawsze jedzie w sprintach dużo fotek znajdziecie na rajdy.org.pl tak dla jasności to ten malec:

dobra zrobie linki kurde za cholere mi nie wychodzi wklejanie linków do posta może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak się wkleja te piepszene foty do posta.
1

2

3

4

5

Cytat:
2006-03-05 12:47:16, kaza pisze:
dobra zrobie linki kurde za cholere mi nie wychodzi wklejanie linków do posta może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak się wkleja te piepszene foty do posta.

Klikasz odpowiedz na posta, potem masz na dole okienka 9 knelfi, środkowy na górze "obrazek" - klikasz, wyskakuje okienko gdzie wklejasz adres obrazka, z imegeshack czy innej strony. Klikasz ok. i gotowe
Proste nie

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-03-05 13:04:21 ]

no własnie tak robiłem Piter_s1 zawsze tak robie i nigdy mi to nie działa.

Cytat:
2006-03-05 12:24:29, owz pisze:
a świątkowy maluch zarejestrowany na b1 to niby co?

Witam
A masz do tego kolesia namiary jak tak to podaj.

www.swiatek.com.pl tym autem upalal jego 16 letni synek w kajotach

Cytat:
2006-03-05 18:00:57, owz pisze:
www.swiatek.com.pl tym autem upalal jego 16 letni synek w kajotach

DZIĘKI

Cytat:
2006-03-05 14:43:44, kaza pisze:
no własnie tak robiłem Piter_s1 zawsze tak robie i nigdy mi to nie działa.

Bo wklejasz link do fotki w galerii, czyli defakto link do strony, na ktorej jest fotka, a nie do samej fotki (tzn. z tego co widze, to tak robisz). Instrukcja postepowania: wchodzisz do galerii, klikasz prawym na obrazku, wlasciwosci, zaznaczasz URL obrazka i wklejasz, o tak:

No dzięki Julo tak robiłem jak mówisz, no i wreszcie zaczaiłem dzięki.

Spoooko, sie polecam

11111111176746096-24451-1123689423[1]

ech chyba się nie nauczę wklejać te zdjęcia w każdym bądż razie na www.mobile.de jest całkiem ciekawy 126p cabrio za bagatela... 12 tys. euro rozwalił mnie ten ekran na desce rozdzielczej i audio

]null