Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-20 13:31:32 APnowie może zaczniemy już coś ustalać, zaraz wiosna będzie, alu felgi się pozakłada i wypadałoby się spotkać w duuuużym gronie ![]() Jakie są wasze porpozycje? jakie miejsce? gdzie? kiedy? Czekam na propzycje a potem zrobim jakieś ustalenia, prponuje jak najbardziej uniwersalne miejsce, żeby zarówno ludzie z katwoic i szczecina mieli równie daleko ![]() ![]() ![]() Ok to co proponujecie ? |
piotr-ek | 2003-03-20 13:58:54 No i warszawa wygra ![]() |
![]() Lee GF8 Katowice | 2003-03-20 14:34:58 el0!
jesli ma byc blisko dla kazdego to musza to byc okolice Lodzi. Warszawa, moze prowincje Wawy to tez nie najgorszy pomysl. Ale trzeba pierw: 1. trzeba zebrac wpisowe 2. zapewnic nocleg 3. zorganizowac miejsce przeprowadzania prob 4. no i rozrywki towarzyskie Przykladowy plan: - w piatek wieczor przyjazd... gril, ognisko, wodeczka, rozmowy o niczym.. - w sobote do 12:00 czas na spoznialskich - potem zaczynaja sie proby zrecznosciowe/na czas, lacznie z nocnymi odcinkami - wieczorkiem skromne ognisko - rano w niedziele (zalezy kto i jak) zbiorka i do domciu najgorsze sa pozwolenia, bieganie, kontrola wplat/wyplat, oszacowanie budzetu etc... wiec ja napewno sie tego nie podejme i zreszta nie znam odpowiednich obiektow w centralnej czesci Polski... ps. podobno mozna cos takiego zrobic na torze w Slomczynie k. Wawki... |
![]() Zabol BMW 318i Touring Łódź | 2003-03-20 15:26:16 Ciekawe czy ktoś podejmie się zorganizowania tak karkołomnego przedsięwzięcia? nie wiem czy nie lepiej byłoby zrobić raczej nieoficjalny zlot, bez konieczności uzyskiwania pozwoleń, informowania policji itp. w jakąś sobotę czy niedzielę w miejscu gdzie można coś zjeść, wypić i pojeździć trochę? Najlepiej nad wodą ![]() |
![]() MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-03-20 19:41:17 Hmmm panowie a co powiecie na kemping BORKI nad zalewem sulejowskim? sa tam calkiem mile chatki wyszlo by pewnie dosyc tanio i mogloby byc naprawde OK. Jest to miejscowa w centrum Polski, i odbywaja sie tam coroczne zloty tuningowe... Jezeli podoba sie wam taka opcja to moge postarac sie o wiecej informacji....
Znalazlem strone : www.borki.pl mysle, ze jezeli chcemy zrobic impreze na dwa dni to jest to najlepsze miejsce... lokalizacja ceny etc etc etc [ wiadomość edytowana przez: MNTSZ dnia 2003-03-20 19:52:26 ] |
![]() Lee GF8 Katowice | 2003-03-21 08:42:27 al0!
no Borki zajebiste i niedrogie! doba - 80zl/2osoby no ale jest tam gdzies miejsce na proby zrecznosciowe/szybkosciowe? bo to nas najbardziej interesuje... ps. te ostatnie to pewnie najbardziej interesuja naszych szybkich i szybszych! ![]() |
![]() Zabol BMW 318i Touring Łódź | 2003-03-31 15:48:58 A może by tak na początek spotkać się w Toruniu na największej imprezie w Polsce ? Poniżej zamieszczam program. Jest to obowiązkowa impreza dla każdego klubu. Espero nie powinno zabraknąć ![]() MOTOR SHOW TORUŃ 1 MAJA 2003 Miejsce - Tor Rallycrossowy PROGRAM IMPREZY · 10:00 Oficjalne otwarcie imprezy Przyjmowanie zapisów do prób sportowych · 11:00 Przedstawienie gości honorowych · 11:30 Konkurs "palenia gumy" · 13:30 Próby sportowe na torze Rallycross Slalom Wyścigi · 15:30 Wyścig dnia ... · 16:30 Konkursy dla publiczności i uczestników Picie (...) na czas Jedzenie "hot dog" na czas Konkurs wiedzy o BMW Przeciąganie liny - turniej uczestników reprezentujących poszczególne Kluby losowanie nagród dla publiczności (wg numerów biletów wstępu) losowanie nagród dla uczestników (wg numerów kart wjazdowych) · 18:00 Prezentacja klubów · 18:30 Podsumowanie konkurencji sportowych i wręczenie nagród · 19:00 Dyskoteka połączona z grillowaniem Cennik: 30zł za wjazd samochodu biorącego udział w zlocie razem z kierowcą i pasażerem oraz po 5 złotych od pozostałych osób. |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-03-31 19:18:01 Pomysł całkiem fajny... ja sie pisze - ale musze samochod naprawic ![]() |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-04-05 21:23:16 Niekumam ![]() ![]() ![]() ![]() Przeciez to już zostało dawno ustalone pierwszy zlocik bedzie 3 Maja w Rudnikach na TUNING CUP było o tym już mówione 2 miechy temu i wszyscy się zgodzili ........ co wy dopiero teraz ze snu zimowego powstawaliście.?????????? Pozdrowienia. ![]() Power By LPG.! [ wiadomość edytowana przez: Adminek dnia 2003-04-07 07:53:52 ] |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-04-05 21:28:13 a tu macie linka do tematu topic
proponuje przeczytac uważnie..... |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-04-06 15:46:59 dokładnie 3 maja rulez ![]() |
![]() MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-04-07 21:10:19 3 maj?????!!!!! Dla mnie niestety odpada.... coz maturka, a szkoda bo bardzo chcialem sie pojawic w rudnikach.... |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-04-07 22:39:52 Jak dla mnie to może być i 1Maja w Toruniu i 3Maja w Rudnikach!
Bez różnicy! I jedna i druga inmprezka napewno będzie kozacka! |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-04-08 07:42:55 Hehehe nio i chistoria się powtarza najpierw wszyscy sie pala a potem powolutku odpadają.... i jak zwykle zostanie tylko wypróbowana garstka wiernych klubowiczów....... Ktorzy są od zawsze na każdych dużych zlotach.... ![]() I proszę mi się tu niewykręcać odległościa no jeszcze Szczecin potrafie zrozumieć ale reszta niech się niewykręca... I proszę mnie źle niezrozumieć niemam zazłe tym krórzy powiedzą otwarcie że nieprzyjadą.!!! wkurzają mnie ci którzy najpierw marudzą o zlot a potem najchętniej by go pod swoim domem zorganizowali żeby daleko nie jechać... PANOWIE RUSZYĆ DUPY.!!!! i bez wykrętów prosze..... |
![]() Lotuss Fiat Linea Zabrze | 2003-04-08 09:00:19 Grupa Południe!!!
Jakieś propozycje??? ![]() |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-04-08 09:07:20 Zaraz zaraz do Rudnik kolego to jak mam 140km. jak już... co do kapci to jakiś niebyło mi cieżko jechać 700km na zlot do Wawy i spowrotek w parszywą pogade i to w dodatku jako jedyny ze Śląska... wiec proszę o niewymawianie mi odległości.....
A co do wymówiek to już się zaczynają proponuje poczytać .... skończy się jak zwykle na 10 autach .... |