Stratos w barwach OBRSO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
by Guy Moerenhout

pzdr

Osobisce uwazam, ze tak nieciekawego nalowania nie widzialem jeszcze nigdy... Replika repliką, miło że cos takiego powstalo, auto tez dosyc hmm, konkretne, ale nie podoba mi sie jak nie wiem co

Ch** z malowaniem,najwazniejszy projekt i jego wykonanie!! Mnie osobiscie nieprzypadly do gustu bezpieczniki a raczej ich miejsce...latwo o zwarcie
Sa akcenty z epoki i to sie liczy.
Kazdy ma swoj gust i chocby niewiem co ja takim autem bym niepogardzil i z checia bym znalazl na niego miejsce w mojej stajni

Gdzie to powstało? W Polsce?
Mi sie tam każdy Stratos podoba, nawet jakby był różowy

Popieram

Cytat:
2006-02-11 21:39:36, 130TC pisze:
Gdzie to powstało? W Polsce? Mi sie tam każdy Stratos podoba, nawet jakby był różowy

w Polsce to nie ale w belgi tutaj jest więcej fotek i min z robienia tego wynalazku

bardzo solidne wykonanie, miło sie na te zdjęcia patrzy

Wszystko racja co piszecie, ze odbudowany, ze to, ze tamto, jasne, podpisuuje sie pod tym wszystkimi konczynami, ale kolor to mi sie tak straszzzznie ine podoba ze szok Dla mnie lancia to martini

Cytat:
Dla mnie lancia to martini

Tylze ze Startos w tych barwach nigdy oficjalnie nie wystepował

Kolor kolorem, ta fura to jezdzaca legenda

Cytat:
2006-02-11 23:08:50, Qba pisze:
Tylze ze Startos w tych barwach nigdy oficjalnie nie wystepował

Ale ine mowie o stratosie, tylko ogolnie o lanciach. Stratos kojazy mi sie z takim bialo-zoltym, to tez ladnie wyglada. Ale i tak dla mnie #1 to Delta w barwach martini

ludzie to auto jest tak zaj***ste że szkoda gadać, istna legenda na kołach, marzenie chyba każdego fana rajdów a wy pierdzielicie o tym że malowanie brzydkie, ludzie.....

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-02-12 13:29:09 ]
[ powód edycji: Regulamin :|| ]

opinie opiniami, ale to co niektórzy tu wypisują po prostu powoduje u mnie przewalenie flaków na lewą stronę.
Czy Wy nie potraficie docenić faktu, że ktoś w Belgii zadał sobie tyle trudu żeby zrobić auto w POLSKIEJ specyfikacji? Że ktoś się na to pokusił, był wystarczająco odważny?
Powinniście się cieszyć, a nie krytykować za malowanie!!!
NIE CZAJĘ WAS...

a nie alitalia przypadkiem?

Ej, ale nie rozumiecie o co mi chodzi. Wszystko pieknie ladnie, to ze jest w malowaniu OBRSO to jzu wogole hicior i to mi naprawde pasuje. Nie mam nic do zarzucenia kolesiowi ktory to auto tak zrobil. Co najwyzej wlasnie OBRSO ktory tak wymyslil malowanie tej lancii, ale to jest kwestia gustu i tyle.
A co do alitalii - nie wiem, nie siedze w lanciach, czasem tylko gdzies cos przed oczami przemknie a szczegolow nie zapamietasz, wiesz jak jest

POLSKA

czy ktos mnie moze oswiecic czy jest to jedna z 3 lancii z obru czy projekt wlasny guya? czy kit car? dlaczego to auto ma felgi a co za tym idzie piasty i hamulce na 4 sruby zamiast oryginalnych 5x108? jesli to replika czy kitcar to spoko ale jesli to odremontowany strato i nagle taki syf? tzn wiem ze oryginalne campy felgi sa drogie i zawieszenie gr4 tez ale guya chyba stac co? nie chce mi sie wchodzic na jego strone po szczegoly moze ktos juz byl czytal jesli cos jest tam w temacie?
edit:

julo wiesmaku to jest nasze narodowe malowanie.... MUSI ci sie podobac , jaki kraj takie barwy chociaz z bialo czerwonych malowan strato to najbardziej lubie 1 serie lancia marlboro, cos jak fura munariego i mannucciego na przyklad:

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-02-12 00:45:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-02-12 00:54:45 ]

replika na podstaiwie kitu SuperStratos

w tej od Guya siedzi bodajze v6 z Alfy 165

jest zajefantawykurwistyczna tyle powiem

Z tego co widze to Guya z tyłu ma 5 srob, a z przodu ciezko stwierdzic